Skip to content

8,5

Gebasseerd op:

123 ervaringen
  1. Home
  2. Auto leasen ZZP

Auto leasen ZZP

Auto leasen ZZP bij Shortlease Nederland

Als ZZP'er is er altijd een stukje onzekerheid en dan wil u niet vastzitten aan langdurige en dure contracten met betrekking tot een autolease. Shortlease Nederland hanteert gunstige leasetarieven bij haar shortlease contracten en naast dat het aantrekkelijk is geprijsd, zit u na 3 maanden nergens meer aan vast.

Wat kost een leaseauto? Een veelgehoorde vraag bij Shortlease Nederland en wij kunnen die naargelang uw budget zo goed mogelijk beantwoorden. Als ZZP'er wil u in een mooie auto rijden en hierbij niet teveel kosten maken. Dan is een auto leasen ZZP bij Shortlease Nederland de beste oplossing.

Bekijk ons aanbod

Ons wagenpark bestaat uit prachtige verschillende auto's die variëren van een Fiat 500 en Kia Picanto tot een mooie bedrijfsbus, zoals de Fiat Doblo of Volkswagen Transporter. Voor elke ZZP'er heeft Shortlease Nederland prachtige oplossingen op maat. Of u nu een bedrijfsbus wilt leasen of op zoek bent naar een representatieve auto. Voor auto leasen ZZP is Shortlease Nederland uw partner!

Tegen een laag tarief als ZZP'er een auto leasen

Shortlease Nederland heeft een flink aantal zeer tevreden ZZP'ers rondrijden die al gebruik maken van het aantrekkelijke shortlease contract dat wij bieden. Shortleasen is de ideale oplossing voor als u niet teveel geld kwijt wilt zijn, niet teveel risico wilt lopen en nergens aan vast wilt zitten.

Kom in Contact

Het shortlease contract voor auto leasen ZZP bij Shortlease Nederland staat voor slechts drie maanden vast en nadien is elk contract maandelijks opzegbaar. Tevens biedt Shortlease Nederland jonggebruikte auto's aan, waardoor wij de leasetarieven zeer aantrekkelijk kunnen houden. Een aantal voordelen van auto leasen ZZP op een rijtje:

  • Geen grote investering nodig
  • Geen financiële risico’s (per dag opzegbaar)
  • full operational lease (onderhoud, pechhulp en verzekering erbij)
  • Keuze uit de nieuwste auto’s
  • Breng en haal service (direct leverbaar) 

Nieuws van Shortlease

Uw voordelen met Shortlease Nederland

Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
Recent wagenpark
Onderhoud bij lokale dealer
Auto voor de deur afgeleverd
Binnen 2 uur rijden
Op basis van full operational lease
24/7 bereikbaar
Snelle financiële afhandeling

De leukste, meest flexibele leasemaatschappij van Nederland

Vertrouwd, Snel, Vindbaar, Service, Duidelijk, Tevredenheid
Bij ons staat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen. 

Bekijk aanbod
Bekijk alle reviews

8,5

Gebasseerd op:

123 ervaringen