Bekijk al onze reviews op klanten vertellen Klanten beoordelen
Shortlease Nederland
8,6/10. Gebasseerd op 104 ervaringen.

U bevindt zich hier: Home - Leasetarieven

Leasetarieven

Shortlease Nederland is dé oplossing voor bedrijven die tijdelijk en gemakkelijk een zakelijke auto willen leasen. Bij Shortlease Nederland spreekt u een vaste huurperiode af en hiervoor krijgt u in ruil aantrekkelijke leasetarieven. De vaste huurperiode is overigens beperkt tot drie maanden, want hierna is iedere autolease per dag opzegbaar.

Onze leasetarieven houden wij aantrekkelijk doordat wij shortlease occasions aanbieden. Dat wil zeggen dat u bij Shortlease Nederland een tweedehands auto zult leasen. Het wagenpark van Shortlease Nederland bestaat uitsluitend uit nieuwe en jonggebruikte auto's die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Zakelijke auto leasen

Onze ervaring leert ons dat veel jonge ondernemers evenals bedrijven die veel werken met korte contracten niet zitten te wachten op langdurige en ingewikkelde leasecontracten. Shortlease Nederland biedt daarin als goedkoopste leasemaatschappij de beste oplossing. Doordat de leasetarieven gunstig zijn door het gebruik van nieuwe en jonggebruikte auto's ofwel een 2e hands auto leasen, is het tarief per auto erg gunstig.

Ook de financiële flexibiliteit van een shortlease contract dat slechts drie maanden vaststaat tegen de meest aantrekkelijke leasetarieven, maakt het risico voor ondernemers en ZZP'ers dermate klein dat het interessant is om een auto te leasen. Bij een zakelijke auto leasen heeft u voldoende keuze. Kiest u voor een representatieve Fiat 500 leasen of een Kia Picanto leasen? Dan krijgt u geen spijt.

Ook kan u bij Shortlease Nederland een leaseauto kiezen met wat meer ruimte voor als u vaak spullen moet vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsbus leasen. Het is allemaal mogelijk. Goedkoop leasen doet u dus bij Shortlease Nederland.

Kosten leaseauto

De kosten leaseauto binnen onze leasetarieven variëren per merk en model. Dat hangt vanzelfsprekend van het merk en model af, maar ook van de bijtelling, de accessoires en meer. In overleg met u kunnen we de beste shortlease occasion voor u vinden met daarbij een prachtig leasetarief zonder financiële risico's.

Bespaar op de kosten leaseauto door een samenwerking met Shortlease Nederland aan te gaan, dé goedkoopste leasemaatschappij van Nederland. Wat kost een leaseauto? Niet veel! Hier kan u uw voordelige leaseauto kiezen.