Skip to content

8,6

Gebasseerd op:

104 ervaringen

Door van Shortlease Nederland op

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Autosloperij

Autosloperij

Is uw auto auto afgekeurd, verloopt uw apk of hebt u zoveel schade dat u  uw auto naar een autosloperij of autosloop wilt brengen? Verkoop dan uw sloopauto aan een  autosloperij! In Nederland zijn er een paar honderd autosloperijen die  uw auto voor een mooie prijs willen kopen. Ze hergebruiken bepaalde  onderdelen uit uw auto of verkopen het ijzer. In sommige gevallen kost  het repareren van uw defecte auto zoveel geld, dat u kunt overwegen om  uw auto te verkopen aan een autosloop. Met het geld dat u voor uw oude  auto ontvangt kunt u alvast een deel van een eventuele nieuwe auto  betalen.

Ook als u onderdelen voor uw auto zoekt, kunt u terecht bij een  autosloperij. De autodemontage bedrijven halen bruikbare onderdelen uit  (sloop)auto’s en bieden ze aan tegen lage prijzen. Op deze manier kunt u  geld besparen.

Er zijn ook alternatieven op de lokale autosloop. Autosloperij.nl is een  zo'n alternatief. Als u deze auto ophaaldienst belt, ontvangt u direct  een mooi bod. Uw auto kan in heel Nederland, van maandag tot en met  zondag, worden opgehaald. Dit gebeurt, indien gewenst, binnen een aantal  uur. U ontvangt direct contant geld en een vrijwaringsbewijs. U kunt  telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer is: 06 33 66 92 93. U  krijgt direct iemand aan de lijn als u tussen 06:00 uur en 24:00 uur  belt.

Meer nieuws van Shortlease

Uw voordelen met Shortlease Nederland

Full Operational Lease
Flexibiliteit in het retourneren van auto's
Direct inzetbaar & leverbaar
Breng en haal service mogelijk
Variabele opzegging zonder boetes en afkoopsommen

De leukste, meest flexibele leasemaatschappij van Nederland

Vertrouwd, Snel, Vindbaar, Service, Duidelijk, Tevredenheid
Bij ons staat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen. 

Bekijk aanbod
Bekijk alle reviews

8,6

Gebasseerd op:

104 ervaringen