Skip to content

0,0

Gebasseerd op:

0 ervaringen

Door van Shortlease Nederland op

  1. Home
  2. Nieuws
  3. De vier belangrijkste voordelen van Shortlease

De vier belangrijkste voordelen van Shortlease

Kiezen voor shortlease. Dit zijn de 4 belangrijkste voordelen

Als je nadenkt over shortlease, wil je natuurlijk wel weten welke voordelen je dat brengt. Als we een kort leasecontract vergelijken met de traditionele leasevormen die we kennen, kent shortlease vele voordelen en flexibiliteit. Natuurlijk niet alleen voor de zakelijke rijder, maar ook voor particulieren. We hebben de meest belangrijke voordelen van shortlease voor je op een rij gezet.

1. Een nieuwe auto rijden of uitproberen

Omdat shortlease zeer flexibele voorwaarden kent, is deze vorm van leasen zeer geschikt als je graag in nieuwe auto’s rijdt. Daarnaast geeft een kort leasecontract ook voordelen als jij je wilt oriënteren op een specifiek model auto. Tijdens de flexibele leaseperiode heb je dus voldoende tijd om te beslissen of de betreffende auto bij je past. Dit voordeel geldt ook als je bijvoorbeeld kennis wilt maken met elektrisch rijden. Met shortlease kun je altijd in een relatief nieuwe of jong gebruikte auto rijden, zonder dat je vastzit aan langlopende verplichtingen.

2. Geen grote investeringen als startend ondernemer

Ook als je startende ondernemer of Zzp’er bent geeft shortlease veel voordelen. Met deze vorm van leasen kun je dus beschikken over een goede bedrijfsauto, terwijl je daarvoor geen ingrijpende investering hoeft te doen. Jouw startkapitaal gaat daarbij dus niet verloren aan de aanschaf van een auto. Daarnaast loop je door het flexibele contract geen onnodige risico’s. Dit wil je als zelfstandig ondernemer natuurlijk zoveel mogelijk beperken. Daarnaast hoef je voor het afsluiten van een shortlease contract geen jaarrekening te overleggen.

3. Een shortlease contract groeit mee met de onderneming

Omdat de leasecontracten bij shortlease zeer flexibel zijn, kun je het wagenpark net zo inrichten als je wil. Zo kun je eenvoudig meer contracten afsluiten als je onderneming groeit, maar ook flexibel verminderen als het even wat minder gaat. Je loopt als ondernemer dus geen onnodig financieel risico. Ook als je veel werkt met seizoenskrachten of tijdelijke werknemers is het fijn om gebruik te maken van shortlease. Je zit niet vast aan langlopende termijnen en kunt het leasecontract flexibel opzeggen. Ook nieuwe arbeidskrachten zonder vast contract kunnen op deze manier gebruik maken van een bedrijfsauto. Bij gebleken geschiktheid kan het contract later desgewenst ook nog omgezet worden in een andere leasevorm.

4. Flexibel en voordelig leasen

Shortlease staat natuurlijk bekend om zijn flexibele voorwaarden. Daarnaast is deze optie vele malen voordeliger als je slechts voor een bepaalde periode een leaseauto zoekt. Omdat het contract geen langlopende termijnen kent, kun je de lease opzeggen wanneer jij dat wilt. Zo voorkom je het doorbetalen van de termijnen als je geen gebruik meer maakt van de auto. Shortlease is dus niet alleen flexibel, maar ook nog eens voordelig en betaalbaar.

Heb je naar aanleiding van deze blog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kom in Contact

Benieuwd naar ons shortlease aanbod? Bekijk direct al onze modellen.

Bekijk ons shortlease aanbod

Meer nieuws van Shortlease

Uw voordelen met Shortlease Nederland

Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
24/7 bereikbaar
Binnen 2 uur rijden
Onderhoud bij lokale dealer

De leukste, meest flexibele leasemaatschappij van Nederland

Vertrouwd, Snel, Vindbaar, Service, Duidelijk, Tevredenheid
Bij ons staat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen. 

Bekijk aanbod
Bekijk alle reviews

0,0

Gebasseerd op:

0 ervaringen