Skip to content

0,0

Gebasseerd op:

0 ervaringen

Door van Shortlease Nederland op

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Shell zet breed in op het reduceren van de CO2-uitstoot

Shell zet breed in op het reduceren van de CO2-uitstoot

Shell-voorzitter richt zich op waterstof

De uitstoot van CO2 kan gereduceerd worden door gebruik te maken van een nieuwe technologie op basis van waterstof. Dit zegt Charles Holliday, President van de Koninklijke Shell tijdens een klimaat referendum in Tokio. Het olie en aardgas bedrijf is dan ook voornemens om hier 2 miljard dollar in te investeren. Het tij keren is volgens de president van Shell hard nodig om de aarde te kunnen redden van haar ondergang. Echter is hiervoor wel een goede regelgeving nodig.

Nu de klimaatdiscussie levendiger is dan ooit, beaamt ook Shell topman van Beurden dat er zowel duidelijke rechten als een internationaal handelssysteem nodig is om de CO2-uitstoot effectief te kunnen reduceren. Ben van Beurden merkte tijdens het klimaatforum in Tokio ook op dat de aanvallen op Saoudi Aramco geen eenmalige actie zal zijn. Wel opmerkelijk daarbij is de kalme houding van de olie-industrie, aangaande deze aanvallen op de olie faciliteiten van Saoedi Arabië. Om dit in de toekomst te kunnen voorkomen, neemt de Koninklijke Shell zelf passende maatregelen.

De overname van Hudson Energy Supply

Met de overname van Hudson Energy Supply zet Shell wederom een stap die zich meer richt op gas en elektriciteit, dan op olie. Shell wil er op deze manier alles aan doen om een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de reductie van de CO2-uitstoot. Shell heeft de Britse Just Energy Group een bedrag van 11,7 miljoen euro betaald om het gas- en elektriciteitsbedrijf over te mogen nemen.

Heb je naar aanleiding van deze blog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kom in Contact

Benieuwd naar ons shortlease aanbod? Bekijk direct al onze modellen.

Bekijk ons shortlease aanbod

Meer nieuws van Shortlease

Uw voordelen met Shortlease Nederland

Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
24/7 bereikbaar
Binnen 2 uur rijden
Onderhoud bij lokale dealer

De leukste, meest flexibele leasemaatschappij van Nederland

Vertrouwd, Snel, Vindbaar, Service, Duidelijk, Tevredenheid
Bij ons staat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen. 

Bekijk aanbod
Bekijk alle reviews

0,0

Gebasseerd op:

0 ervaringen