Skip to content

0,0

Gebasseerd op:

0 ervaringen

Door van Shortlease Nederland op

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Shortleasen in crisistijd; alle voordelen op een rij

Shortleasen in crisistijd; alle voordelen op een rij

Ondernemend Nederland kan er niet omheen, de afgelopen tijd was voor veel ondernemers een moeilijke tijd en het einde is nog niet in zicht. Noem het pessimistisch, wij noemen het realistisch.

Wat voor Shortlease Nederland belangrijk is als de markt binnenkort weer aantrekt, dat wij voor u klaarstaan om u snel en flexibel van dienst te zijn. We hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten en bedacht hoe wij u als ondernemer kunnen helpen in uw mobiliteitsbehoefte.

Shortlease Nederland biedt u een flexibele en een mooie tussenoplossing. U kunt makkelijk schakelen dankzij de korte leaseperiode.

Wat is Shortlease?

Een auto via Shortlease Nederland kan al vanaf minimaal 3 maanden. Na deze 1ste periode is het mogelijk om per dag het leasecontract te wijzigen naar uw wensen. Als ZZP’er of werkgever wordt u in staat gesteld om compleet en voordelig de weg op te gaan. Maar ook voor uw werknemers is shortlease een praktische oplossing.

U motiveert uw mensen met een representatieve auto op maat. Alle aanbiedingen zijn op basis van Full Operational Lease

Wat kan Shortlease Nederland voor u betekenen in deze periode?

Wij hanteren in deze deze periode gunstige tarieven met daarin een brede mogelijkheid om een representatieve shortlease auto te kiezen. Er is flexibiliteit in kortlopende contracten, we hebben een snelle levertijd (vaak binnen 24-uur) we hanteren geen boete clausule, er zijn korte lijnen met 1 aanspreekpunt en we zijn transparant.

De kosten leaseauto variëren per model, doordat Shortlease Nederland werkt met nieuwe en jonggebruikte auto's (oftewel occasions), kunnen wij u gunstige tarieven bieden.

Ons uitgebreide wagenpark bevat diverse merken en type auto's, zodat u voldoende keuze heeft. Van een personenauto als een Renault Clio tot een grote bedrijfsbus, het is allemaal mogelijk met een shortlease contract

Occasion Lease

Een gebruikte auto leasen kan u misschien afschrikken, maar wij garanderen u dat u de beste kwaliteit krijgt. Dat betekent een mooie auto die netjes onderhouden is en bij u voor de deur afgeleverd wordt. Voor zowel korte als lange termijn bent u voor een zakelijke lease auto bij Shortlease Nederland aan het juiste adres.

Vrijblijvend contact met Shortlease Nederland

Wilt u dat wij meedenken in uw mobiliteitsbehoefte in deze periode? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kunnen je direct helpen en adviseren in een passende oplossing voor u bedrijf.

Kom in Contact

Meer nieuws van Shortlease

Uw voordelen met Shortlease Nederland

Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
24/7 bereikbaar
Binnen 2 uur rijden
Onderhoud bij lokale dealer

De leukste, meest flexibele leasemaatschappij van Nederland

Vertrouwd, Snel, Vindbaar, Service, Duidelijk, Tevredenheid
Bij ons staat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen. 

Bekijk aanbod
Bekijk alle reviews

0,0

Gebasseerd op:

0 ervaringen