Skip to content

0,0

Gebasseerd op:

0 ervaringen

Door van Shortlease Nederland op

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Waarom Shortlease in veel gevallen een beter alternatief is voor huren

Waarom Shortlease in veel gevallen een beter alternatief is voor huren

De voordelen van shortlease ten opzichte van huren

Natuurlijk wil je het liefst flexibel zijn als het gaat om het huren of leasen van een auto. Het wil immers niet zeggen dat jouw huidige situatie voor lange periode zo blijft. Het huren van een auto is in veel gevallen een uitkomst als je slechts enkele dagen over passend vervoer wilt kunnen beschikken. Gaat het om een langere periode, dan is shortlease verreweg de beste oplossing. Daarnaast is shortlease ook nog eens vele malen voordeliger dan het huren van een auto. Maar wanneer maak je de juiste keuze tussen het flexibel leasen van een voertuig of het huren van een auto? We hebben de voordelen van beide opties voor je op een rij gezet.

Wat houdt Shortlease in?

Shortlease betekent het leasen van een auto over een korte periode. Deze optie is zowel beschikbaar voor particulieren als zakelijke gebruikers. Met shortlease heb je de mogelijkheid om flexibel een auto te kunnen leasen, zonder dat je vastzit aan langlopende contracten en voorwaarden. Zo profiteer je wel van de voordelige tarieven, maar zit je niet vast aan lange termijnen. Ideaal dus als je voor een korte periode een auto tot je beschikking wilt hebben.

De voordelen van Shortlease

Ook als onderneming kun je dus rekenen op behoorlijk wat flexibiliteit. Zo kun je als bedrijf beschikken over een deugdelijk wagenpark én kun je jouw tijdelijke werknemers voorzien van een bedrijfswagen. Je betaalt een vast termijn per maand en kunt de auto zonder extra bijkomende kosten inleveren als je dat wenst. Het enige waar je zorg voor draagt zijn de brandstofkosten. Ook zakelijk biedt shortlease veel meer voordelen dan het huren van een auto of wagenpark. Hierbij kun je denken aan:

  • flexibele lease regeling
  • uitstekend wagenpark
  • uittesten van nieuwe modellen
  • bedrijfswagens voor tijdelijke werknemers

Veel ondernemers verkiezen shortlease boven autohuur. Niet alleen door de lagere kosten, maar ook om je als ondernemer te kunnen oriënteren op een bepaald merk of type auto. Daarnaast kun je jouw wagenpark net zo flexibel invullen als je dat zelf wilt. Ideaal als jouw onderneming een groei doormaakt. Ook kun je met shortlease elke tijdelijke werknemer voorzien van een deugdelijke bedrijfswagen, zonder dat je daarbij vastzit aan langlopende contracten.

Huren voor enkele dagen of als vervangende (bedrijfs)auto

Als particulier of ondernemer kun je er ook voor kiezen om een auto te huren. Echter is dit alleen een voor de hand liggende optie als je passend vervoer nodig hebt voor enkele dagen. Bijvoorbeeld als je snel wilt kunnen beschikken over een extra voertuig of als vervangende bedrijfsauto. Wil je langer en flexibeler over een auto kunnen beschikken? Dan kun je het beste gebruik maken van shortlease. De leasetermijnen lopen daarbij uiteen van 3 tot 12 maanden.

Heb je naar aanleiding van deze blog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kom in Contact

Benieuwd naar ons shortlease aanbod? Bekijk direct al onze modellen.

Bekijk ons shortlease aanbod

Meer nieuws van Shortlease

Uw voordelen met Shortlease Nederland

Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
24/7 bereikbaar
Binnen 2 uur rijden
Onderhoud bij lokale dealer

De leukste, meest flexibele leasemaatschappij van Nederland

Vertrouwd, Snel, Vindbaar, Service, Duidelijk, Tevredenheid
Bij ons staat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen. 

Bekijk aanbod
Bekijk alle reviews

0,0

Gebasseerd op:

0 ervaringen