Bekijk al onze reviews op klanten vertellen Klanten beoordelen
Shortlease Nederland
8,6/10. Gebasseerd op 102 ervaringen.

U bevindt zich hier: Home - Shortlease in Oss

Shortlease in Oss

Een keuze maken wat vervoer betreft, was het maar zo eenvoudig. Het liefst kies je natuurlijk gelijk goed. Een keuze voor het juiste vervoer is belangrijk, ongeacht of je een beheerder van een wagenpark, zzp'er of particulier bent. De voordelen van shortleasen zijn over het algemeen bij iedereen bekend. Je krijg niet te maken met onverwacht hoge kosten en je bespaart een grote investering qua aanschaf. Gaat er iets mis met je auto? Het vervangend vervoer wordt verzorgt door je leasemaatschappij. Schaf je als particulier zelf een auto aan, dan moet je dit zelf financieren. Ook zorgen over de belastingen en verzekeringen zijn niet nodig, omdat dit allemaal gedekt wordt door de leasemaatschappij.

Shortleasen van een auto in Oss?

Je kunt al een auto shortleasen in Oss vanaf €169,- per maand. De auto is direct inzetbaar in Oss. Shortlease Nederland goedkoopste shortleasemaatschappij van Nederland. U heeft keuze uit een ruim aanbod aan auto's.

Bekijk alle auto's

Voordelen van een Shortleasen in Oss

Waarom shortleasen in Oss een ideale oplossing kan zijn.

U bent ZZP'er of heeft kort geleden uw eigen bedrijf gestart. Vooral als startende onderneming bent u vaak afhankelijk van binnenkomende opdrachten, waardoor u geen zekerheid heeft qua inkomesten. In dit geval biedt een shortlease auto een prima uitkomst. De flexibiliteit van een shortlease auto weegt dan niet op tegen langlopende leaseverplichtingen.

Onze UPS's zijn:

  • - Full Operational Lease
  • - Flexibiliteit in het retourneren van auto's
  • - Direct inzetbaar / leverbaar
  • - Breng en haal service mogelijk
  • - Variabele opzegging zonder boetes en afkoopsommen
  • - Geen risico stilstand auto('s)

Lease auto’s met 14% bijtelling in Oss

Shortlease Nederland houden we het bijtellingspercentage zo laag mogelijk en bieden verschillende leaseauto’s aan met slechts 14 procent bijtelling. Een overzicht van al onze lease-wagens vindt u op onze assortiment pagina. U kunt bij de omschrijving per auto het bijtellingspercentage vinden.

Regio Oss