Skip to content

8,5

Gebasseerd op:

122 ervaringen

BMW Shortlease Auto Aanbod

Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
24/7 bereikbaar
Binnen 2 uur rijden
Onderhoud bij lokale dealer

Shortlease BMW

Wilt u een BMW Shortleasen? Bovenstaand kunt u een keuze maken uit het aanbod van Shortlease Nederland. De auto’s van de degelijke autobouwer uit Munchen zijn al leverbaar vanaf slechts €578,- per maand. Bij Shortlease Nederland heeft u o.a de keuze uit het de BMW 1-serie, de BMW 3-serie, de BMW 5-serie en de BMW X1. Onze contracten zijn na 30 dagen dagelijks opzegbaar. We garanderen een snelle afhandeling en leveren uw BMW voor de deur af.

 

BMW Zakelijk Lease

Al onze Shortlease contracten zijn op basis van full operational lease. U beschikt binnen 1 á 2 werkdagen over uw BMW, maar is er haast geboden dan kunt u binnen twee uren gebruik maken van een shortlease auto. Bij ons geniet u altijd van voordelige tarieven i.c.m. shortlease.

 

Zit uw gewenste auto er niet tussen, bekijk dan hier ons complete aanbod. Met ruim 25 jaar ervaring in de Shortlease wereld kunnen wij u altijd voorzien in uw mobiliteitsbehoefte. Wij weten precies wat onze klanten willen en verzorgen alle wensen tot in de puntjes. Altijd persoonlijk contact met uw vaste contactpersoon, zo is alles snel geregeld

 

Wilt u direct contact met ons? Bel ons op 071 5896450 of vul het contactformulier in via onderstaande button.

 

Kom in Contact

Bekijk alle reviews

8,5

Gebasseerd op:

122 ervaringen