Altijd lage tarieven

Goedkope Shortlease

Bent u op zoek naar een goedkope shortlease oplossing? Bij Shortlease Nederland least u al een shortlease auto vanaf €188,- per maand.

Goedkope Shortlease
Goedkope Shortlease

Goedkoopste shortlease auto bij Shortlease Nederland

Bij Shortlease Nederland profiteert u altijd van de laagste tarieven, flexibele contracten, snelle afhandeling en auto’s die direct leverbaar zijn. Daarnaast wordt de auto voor de deur afgeleverd, totaal geen rompslomp dus! Wij werken uitsluitend met nieuwe en jonggebruikte auto’s die altijd aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen.

U least voor een korte periode een auto, zonder dat u vastzit aan landlopende contracten. De minimale lease periode bedraagt 1 maand tot een maximum van 2 jaar. Al onze contracten zijn na 1 maand dagelijks opzegbaar. Daarnaast profiteert u van de bijkomende voordelen van full operational lease.

Persoonlijk en razendsnel contact
Rijden binnen een dag
Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
Flexibele looptijden

Ook voor uw bedrijf

Goedkope shortlease gebruikte auto

Voordelig een mooie comfortabele auto shortleasen? Kies dan voor een shortlease occasion bij Shortlease Nederland. Onze occasions voldoen altijd aan onze hoge kwaliteitseisen. Deze occasions voor shortlease worden collectief ingekocht bij diverse dealerbedrijven, waardoor wij een ruim aanbod hebben van merken en modellen voor een optimale keuze. Een gebruikte shortlease auto is een uitstekende oplossing voor als u een beperkt budget heeft, maar wel kwaliteit wilt.

Merkonafhankelijke aanbieder van shortlease auto’s
Scherpe en heldere tarieven
Altijd nieuwste modellen shortlease auto’s

Goedkope shortlease bedrijfsauto

Als ondernemers wilt u niet voor een langere tijd aan een leasecontract vastzitten. U wilt een goedkope oplossing voor de korte termijn, waarbij het opzeggen van het contract gemakkelijk is. Wij bieden naast ons ruime aanbod auto’s ook een uitgebreid aanbod in bedrijfs- en bestelbussen. Ze least u de Volkswagen Transporter, de Opel Vivaro of de Fiat Doblo al tegen lage tarieven.

Goedkoopste shortlease zakelijk

Bij Shortlease Nederland bieden wij de goedkoopste zakelijke shortlease mogelijkheden.

Shortlease zakelijk en profiteer als ondernemer bij Shortlease Nederland altijd van scherpe maandtarieven, contracten die na 1 maand dagelijks opzegbaar zijn en een ruim aanbod van de nieuwste modellen auto’s. Daarnaast wordt uw auto voor de deur afgeleverd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Altijd persoonlijke & professioneel advies
Wij regelen uw onderhoud en reparaties
24/7 bereikbaar

Voor iedere ondernemer een passende oplossing

Wanneer is Shortlease interessant voor u?

Bas helpt je graag! Bel 071-5896450
Geen financiële risico’s als ondernemer
Profiteer altijd van de laagste tarieven
Persoonlijk en razendsnel contact
Rijden binnen een dag
Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
Flexibele contracten die na 1 maand dagelijks opzegbaar zijn

Altijd Persoonlijk advies.

Heeft u een interessante auto gevonden, vraag dan een offerte aan. U krijgt tijdens openingstijden binnen 2 uur reactie. Aanvragen in het weekend worden maandag voor 12:00 uur behandeld.

U wordt na het aanvragen van de offerte gebeld door Bas. Hij kan op basis van uw aanvraag en wensen een gerichte aanbieding doen. Op basis van uw gesprek met Bas krijgt u een aanbieding voor de gewenste auto via de mail toegestuurd. Indien u akkoord gaat zetten wij alles in werking om u zo spoedig mogelijk van uw auto te voorzien.

Onze Reviews

Wat vinden onze klanten

Klanten geven een beoordeling van 8.6/10
Vincent Le Bruyn

De afgelopen twee maanden, twee auto’s mogen ontvangen via Shortlease Nederland. Op hun advies eerst een Hyundai Santa Fe gekregen, wat een fantastische, luxe auto. Helaas kon ik deze maar twee maanden rijden en moest hij weer gewisseld worden. Nu een Alfa Romeo Tonale, Edition Speciale gekregen. Gloednieuwe auto, fantastisch!!! Enorm goed geholpen en begeleid door meerdere medewerkers en met name de snelheid en service op een zeer hoog niveau. Daarbij wil ik met name Bas Aardema noemen en bedanken voor de zeer prettige communicatie, service en snelheid. Bas denkt mee!!!

Beoordeling: 10
Leon Letje

Super (snel) geregeld door Otto en Bas. Persoonlijke aandacht en contact. Denken met je mee. 1000 x beter dan de hele grote shortlease maatschappijen die vaak opdringerig zijn en graag een auto willen uitlenen. Dag van aflevering ging iets minder vlekkeloos door een miscommunicatie maar ook dat is keurig opgelost. Kan gebeuren. Kortom ben je op zoek naar een leaseauto dan ben je hier aan het goede adres

Beoordeling: 8
Rudi Maas

Een ieder weet voor zichzelf wat belangrijk is bij de keuze voor een bepaalde lease maatschappij. Zelf ervaring met de grotere maatschappijen, waar ik zeker niet altijd tevreden was. Vanaf het eerste contact een goed gevoel in wat voor mij belangrijk was, daarom de keuze gemaakt voor SLN. Flexibiliteit, het nakomen van afspraken, een nette en jonge wagen, bereikbaarheid, persoonlijke contact en de prijs. Het heeft mij positief verrast.

Beoordeling: 10
Cor Blom

Onlangs vader geworden van een tweede. Mijn huidige auto was onpraktisch klein. Short Lease boodt mij een tijdelijke een station om mijn zoektocht naar een permanenten auto te overbruggen. Wat een verademing! Bovendien uitstekende service en superfijn dat er met mijn situatie werd meegedacht. Zeker de moeite waard!

Beoordeling: 9
M.M.

Ik was met spoed opzoek naar een auto voor een shortlease en kwam toevallig shortlease Nederland tegen op google. Alles is snel en vlekkeloos verlopen van contract tekenen tot de auto inleveren. De heren communiceerde snel en duidelijk. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Beoordeling: 10
Bianca van Housselt

Waar kleine bedrijven groot in kunnen zijn: snelle reactie, fijne communicatie, scherp tarief, zeer presentabele (bijna) nieuwe auto’s, meedenkend en vooral ook zeer service verlenend! Dat maakt dat ik naar Bas ga voor een nieuwe leaseauto. En eigenlijk zou iedereen dat moeten doen. Shortlease Nederland is een echte aanrader!

Beoordeling: 8
Klanten geven een beoordeling van 8.6/10

Stel ons gerust een vraag. Wij helpen graag!