Na 1 maand dagelijks opzegbaar

Shortlease Zakelijk

Wij bieden altijd persoonlijk advies voor uw bedrijf. Bekijk ons aanbod of kom met ons in contact.

Shortlease zakelijk
Shortleasezakelijk

Zakelijke shortlease bij Shortlease Nederland

Shortlease zakelijk en profiteer als ondernemer bij Shortlease Nederland altijd van scherpe maandtarieven, contracten die na 1 maand dagelijks opzegbaar zijn en een ruim aanbod van de nieuwste modellen auto’s. Daarnaast wordt uw auto voor de deur afgeleverd.

Persoonlijk en razendsnel contact
Rijden binnen een dag
Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
Flexibele looptijden

Altijd lage tarieven

Goedkoopste shortlease zakelijk

Uit onderzoek is gebleken dat acht op de tien zelfstandige ondernemers niet graag voor een langere tijd aan een leasecontract vastzitten. U wilt graag een mooie auto die aan uw wensen voldoet, voor een laag tarief. Als u geen kapitaal uit wil geven aan een auto, dan is de goedkope shortlease van Shortlease Nederland een uitstekende optie voor u.

U least voor een korte periode een auto, zonder dat u vastzit aan landlopende contracten. De minimale lease periode bedraagt 1 maand tot een maximum van 2 jaar. Daarnaast profiteert u van de bijkomende voordelen van full operational lease. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over verzekeringen, onderhoud en reparaties en vervangend vervoer. En na het opzeggen zit nu niet met hoge afkoopsommen en boetes.

Shortlease occasion zakelijk

U kunt bij ons ook voor een shortlease occasion kiezen. Shortlease Nederland heeft shortlease occasions in haar wagenpark, welke allen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Deze occasions voor shortlease worden collectief ingekocht bij diverse dealerbedrijven, waardoor wij een variatie van merken en modellen hebben voor een optimale keuze. Wij beschikken over de middelen om de beste auto’s tegen de laagste prijzen aan te schaffen, zodat ook voor u de prijs laag blijft.

Merkonafhankelijke aanbieder van shortlease auto’s
Scherpe en heldere tarieven
Altijd nieuwste modellen shortlease auto’s

Shortlease auto zakelijk, wanneer is dat interessant voor mij?

Zakelijk shortleasen voor een korte periode biedt uitkomst in verschillende situaties. Zo kan het zijn dat u nog geen vast contract heeft ontvangen van uw huidige werkgever. Shortlease is tevens geschikt voor startende zelfstandig ondernemers (shortlease ZZP). Maar, ook als u slechts tijdelijk werkzaam bent in een bepaalde functie waarbij passend vervoer noodzakelijk is. Leasen over een lange periode is dan in veel gevallen niet haalbaar of neemt onnodige risico’s met zich mee.

Zakelijke shortlease, hoe werkt dat eigenlijk?

U wilt graag een zakelijke auto op basis van een shortlease overeenkomst, maar hoe gaat dat in zijn werk? Bij zakelijke shortlease zijn er een paar facetten waar u rekening mee moet houden. Onderstaand hebben we enkele punten voor u beschreven. U begint met het beantwoorden van de volgende vragen:

Uw doel met shortlease

Om te beginnen moet u een duidelijk doel hebben voor de leaseperiode. Rijdt u vaak met veel en grote spullen, zoals gereedschap? Dan is een bestelbus een ideale uitkomst. Gaat u de auto inzetten voor eigen vervoer naar bijv. klanten, dan is een personenauto een goede keuze.

Hoe lang wilt u shortleasen

Naast dat het doel van de leaseperiode belangrijk is, is het ook belangrijk hoelang u de auto in gaat zetten. Een shortlease periode is mogelijk vanaf 1 maand tot maximaal 2 jaar. Al onze contracten zijn na 1 maand dagelijks opzegbaar. U moet er goed over nadenken hoelang u denkt gebruikt te maken van een shortlease auto, want het kan voor u goedkoper zijn om het voor een langere periode af te sluiten, bijv een longlease contract.

Wat is uw budget

Een Nissan, Fiat of toch maar een Mercedes? Zowel het budget als bijtelling zijn van van groot belang bij de vraag hoe zakelijk leasen werkt. Afhankelijk van uw budget heeft u een aantal keuzes in merken en modellen en deze hebben allen weer hun individuele bijtelling. Heeft u een auto nodig voor uw dagelijkse werkzaamheden, maar is uw budget niet eindeloos? Filter dan de beschikbare leaseauto’s op het budget dat u per maand beschikbaar hebt. Houd er bij het berekenen van de maandprijs wel rekening mee dat over de cataloguswaarde van de auto nog bijtelling wordt berekend, waarover u aan het einde van het jaar belasting betaalt.

Bijtelling

Zojuist al even genoemd. Het budget is niet alleen van toepassing bij de maandelijkse afname (en betaling) van een zakelijke leaseauto, maar ook de bijtelling is hierop van toepassing.

Altijd persoonlijke & professioneel advies
Wij regelen uw onderhoud en reparaties
24/7 bereikbaar

Voor iedere ondernemer een passende oplossing

Wanneer is Shortlease interessant voor u?

Bas helpt je graag! Bel 071-5896450
Geen financiële risico’s als ondernemer
Profiteer altijd van de laagste tarieven
Persoonlijk en razendsnel contact
Rijden binnen een dag
Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
Flexibele contracten die na 1 maand dagelijks opzegbaar zijn

Altijd Persoonlijk advies.

Heeft u een interessante auto gevonden, vraag dan een offerte aan. U krijgt tijdens openingstijden binnen 2 uur reactie. Aanvragen in het weekend worden maandag voor 12:00 uur behandeld.

U wordt na het aanvragen van de offerte gebeld door Bas. Hij kan op basis van uw aanvraag en wensen een gerichte aanbieding doen. Op basis van uw gesprek met Bas krijgt u een aanbieding voor de gewenste auto via de mail toegestuurd. Indien u akkoord gaat zetten wij alles in werking om u zo spoedig mogelijk van uw auto te voorzien.

Onze Reviews

Wat vinden onze klanten

Klanten geven een beoordeling van 8.6/10
Vincent Le Bruyn

De afgelopen twee maanden, twee auto’s mogen ontvangen via Shortlease Nederland. Op hun advies eerst een Hyundai Santa Fe gekregen, wat een fantastische, luxe auto. Helaas kon ik deze maar twee maanden rijden en moest hij weer gewisseld worden. Nu een Alfa Romeo Tonale, Edition Speciale gekregen. Gloednieuwe auto, fantastisch!!! Enorm goed geholpen en begeleid door meerdere medewerkers en met name de snelheid en service op een zeer hoog niveau. Daarbij wil ik met name Bas Aardema noemen en bedanken voor de zeer prettige communicatie, service en snelheid. Bas denkt mee!!!

Beoordeling: 10
Leon Letje

Super (snel) geregeld door Otto en Bas. Persoonlijke aandacht en contact. Denken met je mee. 1000 x beter dan de hele grote shortlease maatschappijen die vaak opdringerig zijn en graag een auto willen uitlenen. Dag van aflevering ging iets minder vlekkeloos door een miscommunicatie maar ook dat is keurig opgelost. Kan gebeuren. Kortom ben je op zoek naar een leaseauto dan ben je hier aan het goede adres

Beoordeling: 8
Rudi Maas

Een ieder weet voor zichzelf wat belangrijk is bij de keuze voor een bepaalde lease maatschappij. Zelf ervaring met de grotere maatschappijen, waar ik zeker niet altijd tevreden was. Vanaf het eerste contact een goed gevoel in wat voor mij belangrijk was, daarom de keuze gemaakt voor SLN. Flexibiliteit, het nakomen van afspraken, een nette en jonge wagen, bereikbaarheid, persoonlijke contact en de prijs. Het heeft mij positief verrast.

Beoordeling: 10
Cor Blom

Onlangs vader geworden van een tweede. Mijn huidige auto was onpraktisch klein. Short Lease boodt mij een tijdelijke een station om mijn zoektocht naar een permanenten auto te overbruggen. Wat een verademing! Bovendien uitstekende service en superfijn dat er met mijn situatie werd meegedacht. Zeker de moeite waard!

Beoordeling: 9
M.M.

Ik was met spoed opzoek naar een auto voor een shortlease en kwam toevallig shortlease Nederland tegen op google. Alles is snel en vlekkeloos verlopen van contract tekenen tot de auto inleveren. De heren communiceerde snel en duidelijk. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Beoordeling: 10
Bianca van Housselt

Waar kleine bedrijven groot in kunnen zijn: snelle reactie, fijne communicatie, scherp tarief, zeer presentabele (bijna) nieuwe auto’s, meedenkend en vooral ook zeer service verlenend! Dat maakt dat ik naar Bas ga voor een nieuwe leaseauto. En eigenlijk zou iedereen dat moeten doen. Shortlease Nederland is een echte aanrader!

Beoordeling: 8
Klanten geven een beoordeling van 8.6/10

Stel ons gerust een vraag. Wij helpen graag!