Wat is het precies?

Full Operational Lease

Wat is shortlease op basis van Full Operational Lease? Onderstaand leggen we u het graag uit.

Full operational lease
Full operational lease

Het gebruik van een auto brengt vele kosten met zich mee. De autokosten bestaan uit een aantal componenten die gedurende de levensloop van de auto invloed hebben op de autokostprijs. Er wordt gesproken van full operational lease wanneer alle kosten van het gebruik van de auto zijn opgenomen in het shortlease contract. De Shortleasetarieven van Shortlease Nederland zijn op basis van Full Operational Lease.

Altijd persoonlijke advies
Onderhoud bij lokale dealer
Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
24/7 bereikbaar

Belangrijkste onderdelen Full operational lease

Vooraf afgesproken jaarkilometrage

Voordat het shortleasecontract wordt opgesteld wordt er met u een maandtarief vastgesteld. De prijs hiervan is afhankelijk van het aantal kilometers gebaseerd op een jaarkilometrage. In ons aanbod vindt u per auto de bijbehorende tarieven.

Onderhoud, reparatie en banden

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Shortlease Nederland is verantwoordelijk voor de banden, het onderhoud en de reparatie van uw shortlease auto. Indien er sprake is van onderhoud kunt u een afspraak maken met de dichtstbijzijnde merkdealer. Bij technische calamiteiten kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met ShortleaseNederland. Buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de 24-uur bereikbaarheidservice. Het alarmnummer staat vermeld op de groene kaart.

Compleet verzekeringspakket inclusief WA casco- en ongevallen inzittendenverzekering

Al onze genoemde tarieven op de website zijn inclusief WA+Casco Verzekering (AllRisk) en inclusief 24-uur alarmservice Als onze genoemde tarieven op de website zijn inclusief een WA + Casco Allrisk verzekering.

24-uurs alarmservice

Als automobilist heeft u er ongetwijfeld mee te maken gehad: autopech. Als u niet meer mobiel bent door een technisch mankement of ongeval kunt u 24 uur per dag gebruik maken van de alarmservice. U vindt in de auto een begeleidend boekje met de nodige informatie. Op de meegeleverde groene kaart vind u het alarmnummer. Het gebruik maken van de 24-uurs alarmservice zit inbegrepen in het shortlease contract.

Vervangend vervoer bij reparatie en/of onderhoud na 24 uur

Schade aan uw auto is erg verveld. Het kan voorkomen dat uw voertuig niet ter plekke gerepareerd kan worden. Wanneer uw voertuig uit noodzaak gerepareerd of onderhouden moet worden heeft u na 24 uur recht op vervangend vervoer.

Groene kaart

Bij onze shortleasecontracten wordt een internationaal autoverzekeringsbewijs meegeleverd. Dit verzekeringsbewijs wordt ook wel de groene kaart genoemd. Met deze kaart kunt u eenvoudig aangeven dat uw voertuig verzekerd is. Zo staat er op vermeldt wat uw dekkingsgebied is en tot welke instanties u zich kunt wenden bij pech.

Breng- en haalservice mogelijk

Bij het afsluiten van een Shortleasecontract bieden wij u voor een geringe vergoeding een haal-en brengservice op locatie

Per direct inzetbaar / leverbaar

ShortleaseNederland heeft altijd de beschikking over een aantal per direct leverbare auto’s

Altijd Persoonlijk advies.

Heeft u een interessante auto gevonden, vraag dan een offerte aan. U krijgt tijdens openingstijden binnen 2 uur reactie. Aanvragen in het weekend worden maandag voor 12:00 uur behandeld.

U wordt na het aanvragen van de offerte gebeld door Bas. Hij kan op basis van uw aanvraag en wensen een gerichte aanbieding doen. Op basis van uw gesprek met Bas krijgt u een aanbieding voor de gewenste auto via de mail toegestuurd. Indien u akkoord gaat zetten wij alles in werking om u zo spoedig mogelijk van uw auto te voorzien.

Onze Reviews

Wat vinden onze klanten

Klanten geven een beoordeling van 8.6/10
Leon Letje

Super (snel) geregeld door Otto en Bas. Persoonlijke aandacht en contact. Denken met je mee. 1000 x beter dan de hele grote shortlease maatschappijen die vaak opdringerig zijn en graag een auto willen uitlenen. Dag van aflevering ging iets minder vlekkeloos door een miscommunicatie maar ook dat is keurig opgelost. Kan gebeuren. Kortom ben je op zoek naar een leaseauto dan ben je hier aan het goede adres

Beoordeling: 8
Rudi Maas

Een ieder weet voor zichzelf wat belangrijk is bij de keuze voor een bepaalde lease maatschappij. Zelf ervaring met de grotere maatschappijen, waar ik zeker niet altijd tevreden was. Vanaf het eerste contact een goed gevoel in wat voor mij belangrijk was, daarom de keuze gemaakt voor SLN. Flexibiliteit, het nakomen van afspraken, een nette en jonge wagen, bereikbaarheid, persoonlijke contact en de prijs. Het heeft mij positief verrast.

Beoordeling: 10
Hass vd Pass

Snelle, transparante en vooral vriendelijke communicatie! De mannen van Shortlease Nederland hebben ervoor gezorgd, dat ik snel weer mobiel ben. Ik raad dit bedrijf iedereen aan als je op zoek bent naar een lease auto!

Beoordeling: 10
Bianca van Housselt

Waar kleine bedrijven groot in kunnen zijn: snelle reactie, fijne communicatie, scherp tarief, zeer presentabele (bijna) nieuwe auto’s, meedenkend en vooral ook zeer service verlenend! Dat maakt dat ik naar Bas ga voor een nieuwe leaseauto. En eigenlijk zou iedereen dat moeten doen. Shortlease Nederland is een echte aanrader!

Beoordeling: 8
M.M.

Ik was met spoed opzoek naar een auto voor een shortlease en kwam toevallig shortlease Nederland tegen op google. Alles is snel en vlekkeloos verlopen van contract tekenen tot de auto inleveren. De heren communiceerde snel en duidelijk. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Beoordeling: 10
Cor Blom

Onlangs vader geworden van een tweede. Mijn huidige auto was onpraktisch klein. Short Lease boodt mij een tijdelijke een station om mijn zoektocht naar een permanenten auto te overbruggen. Wat een verademing! Bovendien uitstekende service en superfijn dat er met mijn situatie werd meegedacht. Zeker de moeite waard!

Beoordeling: 9
Klanten geven een beoordeling van 8.6/10

Stel ons gerust een vraag. Wij helpen graag!