Geen langdurige contracten

Shortlease ZZP

Shortlease is geschikt voor startende zelfstandig ondernemers. Een mooie comfortabele auto leasen zonder al te veel en te hoge kosten.

Shortlease ZZP
Shortlease ZZP

Shortlease ZZP bij Shortlease Nederland

Als ZZP’er is er altijd een stukje onzekerheid en dan wil u niet vastzitten aan langdurige en dure contracten met betrekking tot een autolease. Ons wagenpark bestaat uit prachtige verschillende auto’s die variëren van een Fiat 500 en Kia Picanto tot een mooie bedrijfsbus, zoals de Fiat Doblo of Volkswagen Transporter. Voor elke ZZP’er heeft Shortlease Nederland prachtige oplossingen op maat.

Of u nu een bedrijfsbus wilt leasen of op zoek bent naar een representatieve auto. Voor auto leasen ZZP is Shortlease Nederland uw partner! Wij hanteert gunstige leastarieve, zodat u altijd profiteerd van goedkope shortlease. Naast dat de shortlease contracten aantrekkelijk zijn geprijsd, zijn de contracten na 1 maand ook dagelijks opzegbaar.

Persoonlijk en razendsnel contact
Rijden binnen een dag
Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
Flexibele looptijden

Zakelijk leasen ZZP

Shortlease Nederland heeft een flink aantal zeer tevreden ZZP’ers rondrijden die al gebruik maken van het aantrekkelijke shortlease contract dat wij bieden. Shortleasen is de ideale oplossing voor als u niet teveel geld kwijt wilt zijn, niet teveel risico wilt lopen en nergens aan vast wilt zitten.

Wat kost een leaseauto? Een veelgehoorde vraag bij Shortlease Nederland en wij kunnen die naargelang uw budget zo goed mogelijk beantwoorden. Als ZZP’er wil u in een mooie auto rijden en hierbij niet teveel kosten maken. Dan is een auto leasen ZZP bij Shortlease Nederland de beste oplossing. Het shortleasen van een auto levert u als zzp’s de volgende voordelen op:

Shortlease ZZP starter

Shortlease is geschikt voor startende zelfstandig ondernemers. Een mooie comfortabele zakelijke shortlease auto leasen zonder al te veel en te hoge kosten. We hebben een ruim aanbod aan kleine stadsauto’s tot grote bedrijfsbussen. Bent u een startende ondernemer en wilt u een gedegen advies naar welke oplossing voor u geschikt is? Neem dan gelijk contact met ons op.

Merkonafhankelijke aanbieder van shortlease auto’s
Scherpe en heldere tarieven
Altijd nieuwste modellen shortlease auto’s

Shortlease ZZP occasion

Een shortlease occasions levert u veel voordeel op. Shortlease Nederland werkt enkel met jonggebruikte auto’s die een hoge kwaliteit bieden, waardoor u tegen aantrekkelijke voorwaarden en een gunstig tarief een goedkope auto kan leasen. Shortlease Nederland werkt met diverse dealerbedrijven waar wij onze auto’s inkopen en waarmee wij u de garantie bieden in kwaliteit.

Een gebruikte auto shortleasen bij Shortlease Nederland is in feite een tweedehands auto leasen, maar hier zult u niets van merken. U bent met een shortlease occasion representatief en u zit na een maand nergens meer aan vast, omdat na 1 maand de contracten dagelijks opzegbaar zijn. Dat is ideaal voor kleine bedrijven die veel werken met mensen op korte contractbasis evenals ZZP’ers die geen financiële risico’s willen lopen.

Voor iedere ondernemer een passende oplossing

Wanneer is Shortlease interessant voor u?

Bas helpt je graag! Bel 071-5896450
Geen financiële risico’s als ondernemer
Profiteer altijd van de laagste tarieven
Persoonlijk en razendsnel contact
Rijden binnen een dag
Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
Flexibele contracten die na 1 maand dagelijks opzegbaar zijn
Altijd persoonlijke & professioneel advies
Wij regelen uw onderhoud en reparaties
24/7 bereikbaar

Altijd Persoonlijk advies.

Heeft u een interessante auto gevonden, vraag dan een offerte aan. U krijgt tijdens openingstijden binnen 2 uur reactie. Aanvragen in het weekend worden maandag voor 12:00 uur behandeld.

U wordt na het aanvragen van de offerte gebeld door Bas. Hij kan op basis van uw aanvraag en wensen een gerichte aanbieding doen. Op basis van uw gesprek met Bas krijgt u een aanbieding voor de gewenste auto via de mail toegestuurd. Indien u akkoord gaat zetten wij alles in werking om u zo spoedig mogelijk van uw auto te voorzien.

Onze Reviews

Wat vinden onze klanten

Klanten geven een beoordeling van 8.6/10
Vincent Le Bruyn

De afgelopen twee maanden, twee auto’s mogen ontvangen via Shortlease Nederland. Op hun advies eerst een Hyundai Santa Fe gekregen, wat een fantastische, luxe auto. Helaas kon ik deze maar twee maanden rijden en moest hij weer gewisseld worden. Nu een Alfa Romeo Tonale, Edition Speciale gekregen. Gloednieuwe auto, fantastisch!!! Enorm goed geholpen en begeleid door meerdere medewerkers en met name de snelheid en service op een zeer hoog niveau. Daarbij wil ik met name Bas Aardema noemen en bedanken voor de zeer prettige communicatie, service en snelheid. Bas denkt mee!!!

Beoordeling: 10
Leon Letje

Super (snel) geregeld door Otto en Bas. Persoonlijke aandacht en contact. Denken met je mee. 1000 x beter dan de hele grote shortlease maatschappijen die vaak opdringerig zijn en graag een auto willen uitlenen. Dag van aflevering ging iets minder vlekkeloos door een miscommunicatie maar ook dat is keurig opgelost. Kan gebeuren. Kortom ben je op zoek naar een leaseauto dan ben je hier aan het goede adres

Beoordeling: 8
Rudi Maas

Een ieder weet voor zichzelf wat belangrijk is bij de keuze voor een bepaalde lease maatschappij. Zelf ervaring met de grotere maatschappijen, waar ik zeker niet altijd tevreden was. Vanaf het eerste contact een goed gevoel in wat voor mij belangrijk was, daarom de keuze gemaakt voor SLN. Flexibiliteit, het nakomen van afspraken, een nette en jonge wagen, bereikbaarheid, persoonlijke contact en de prijs. Het heeft mij positief verrast.

Beoordeling: 10
Cor Blom

Onlangs vader geworden van een tweede. Mijn huidige auto was onpraktisch klein. Short Lease boodt mij een tijdelijke een station om mijn zoektocht naar een permanenten auto te overbruggen. Wat een verademing! Bovendien uitstekende service en superfijn dat er met mijn situatie werd meegedacht. Zeker de moeite waard!

Beoordeling: 9
M.M.

Ik was met spoed opzoek naar een auto voor een shortlease en kwam toevallig shortlease Nederland tegen op google. Alles is snel en vlekkeloos verlopen van contract tekenen tot de auto inleveren. De heren communiceerde snel en duidelijk. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Beoordeling: 10
Bianca van Housselt

Waar kleine bedrijven groot in kunnen zijn: snelle reactie, fijne communicatie, scherp tarief, zeer presentabele (bijna) nieuwe auto’s, meedenkend en vooral ook zeer service verlenend! Dat maakt dat ik naar Bas ga voor een nieuwe leaseauto. En eigenlijk zou iedereen dat moeten doen. Shortlease Nederland is een echte aanrader!

Beoordeling: 8
Klanten geven een beoordeling van 8.6/10

Stel ons gerust een vraag. Wij helpen graag!