Altijd hoge kwaliteit

Shortlease gebruikte auto

Een gebruikte auto leasen levert u veel voordeel op. Shortlease Nederland werkt enkel met jonggebruikte auto’s die een hoge kwaliteit bieden.

Shortlease gebruikte auto
Shortlease gebruikte auto

Shortlease een gebruikte auto bij Shortlease Nederland

Een gebruikte auto leasen levert u veel voordeel op. Shortlease Nederland werkt enkel met jonggebruikte auto’s die een hoge kwaliteit bieden, waardoor u tegen aantrekkelijke voorwaarden en een gunstig tarief een goedkope auto kan leasen. Shortlease Nederland werkt met diverse dealerbedrijven waar wij onze auto’s inkopen en waarmee wij u de garantie bieden in kwaliteit.

Een gebruikte auto leasen bij Shortlease Nederland is in feite tweedehands shortlease, maar hier zult u niets van merken. U bent met een shortlease occasion representatief en u zit na een maand nergens meer aan vast, omdat na 1 maand de contracten dagelijks opzegbaar zijn. Dat is ideaal voor kleine bedrijven die veel werken met mensen op korte contractbasis evenals ZZP’ers die geen financiële risico’s willen lopen. Dus ook voor zakelijke shortlease is het leasen van een gebruikte auto interessant.

Persoonlijk en razendsnel contact
Rijden binnen een dag
Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
Flexibele looptijden

Gebruikte auto shortlease

Neem een kijkje in ons aanbod. U vindt hier een grote verscheidenheid in merken en typen auto’s. Wij bieden onze jonggebruikte en/of shortlease occasion met een gegarandeerde mobiliteit aan. Een gebruikte auto is daarmee een uitstekende oplossing voor als u een beperkt budget heeft, maar wel uitmuntende kwaliteit verwacht. Een gebruikte auto leasen is uw oplossing en Shortlease Nederland biedt u altijd een goedkope shortlease oplossing en dat onder zeer aantrekkelijke shortlease voorwaarden. Bij Shortlease Nederland is het al het aanbod op basis van full operational lease. Zo krijgt u niet te maken met onverwachte kosten.

Merkonafhankelijke aanbieder van shortlease auto’s
Scherpe en heldere tarieven
Altijd nieuwste modellen shortlease auto’s

Voor iedere ondernemer een passende oplossing

Wanneer is Shortlease interessant voor u?

Bas helpt je graag! Bel 071-5896450
Geen financiële risico’s als ondernemer
Profiteer altijd van de laagste tarieven
Persoonlijk en razendsnel contact
Rijden binnen een dag
Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
Flexibele contracten die na 1 maand dagelijks opzegbaar zijn

Altijd Persoonlijk advies.

Heeft u een interessante auto gevonden, vraag dan een offerte aan. U krijgt tijdens openingstijden binnen 2 uur reactie. Aanvragen in het weekend worden maandag voor 12:00 uur behandeld.

U wordt na het aanvragen van de offerte gebeld door Bas. Hij kan op basis van uw aanvraag en wensen een gerichte aanbieding doen. Op basis van uw gesprek met Bas krijgt u een aanbieding voor de gewenste auto via de mail toegestuurd. Indien u akkoord gaat zetten wij alles in werking om u zo spoedig mogelijk van uw auto te voorzien.

Altijd persoonlijke & professioneel advies
Wij regelen uw onderhoud en reparaties
24/7 bereikbaar

Onze Reviews

Wat vinden onze klanten

Klanten geven een beoordeling van 8.6/10
Vincent Le Bruyn

De afgelopen twee maanden, twee auto’s mogen ontvangen via Shortlease Nederland. Op hun advies eerst een Hyundai Santa Fe gekregen, wat een fantastische, luxe auto. Helaas kon ik deze maar twee maanden rijden en moest hij weer gewisseld worden. Nu een Alfa Romeo Tonale, Edition Speciale gekregen. Gloednieuwe auto, fantastisch!!! Enorm goed geholpen en begeleid door meerdere medewerkers en met name de snelheid en service op een zeer hoog niveau. Daarbij wil ik met name Bas Aardema noemen en bedanken voor de zeer prettige communicatie, service en snelheid. Bas denkt mee!!!

Beoordeling: 10
Leon Letje

Super (snel) geregeld door Otto en Bas. Persoonlijke aandacht en contact. Denken met je mee. 1000 x beter dan de hele grote shortlease maatschappijen die vaak opdringerig zijn en graag een auto willen uitlenen. Dag van aflevering ging iets minder vlekkeloos door een miscommunicatie maar ook dat is keurig opgelost. Kan gebeuren. Kortom ben je op zoek naar een leaseauto dan ben je hier aan het goede adres

Beoordeling: 5
Rudi Maas

Een ieder weet voor zichzelf wat belangrijk is bij de keuze voor een bepaalde lease maatschappij. Zelf ervaring met de grotere maatschappijen, waar ik zeker niet altijd tevreden was. Vanaf het eerste contact een goed gevoel in wat voor mij belangrijk was, daarom de keuze gemaakt voor SLN. Flexibiliteit, het nakomen van afspraken, een nette en jonge wagen, bereikbaarheid, persoonlijke contact en de prijs. Het heeft mij positief verrast.

Beoordeling: 10
Cor Blom

Onlangs vader geworden van een tweede. Mijn huidige auto was onpraktisch klein. Short Lease boodt mij een tijdelijke een station om mijn zoektocht naar een permanenten auto te overbruggen. Wat een verademing! Bovendien uitstekende service en superfijn dat er met mijn situatie werd meegedacht. Zeker de moeite waard!

Beoordeling: 9
M.M.

Ik was met spoed opzoek naar een auto voor een shortlease en kwam toevallig shortlease Nederland tegen op google. Alles is snel en vlekkeloos verlopen van contract tekenen tot de auto inleveren. De heren communiceerde snel en duidelijk. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Beoordeling: 10
Bianca van Housselt

Waar kleine bedrijven groot in kunnen zijn: snelle reactie, fijne communicatie, scherp tarief, zeer presentabele (bijna) nieuwe auto’s, meedenkend en vooral ook zeer service verlenend! Dat maakt dat ik naar Bas ga voor een nieuwe leaseauto. En eigenlijk zou iedereen dat moeten doen. Shortlease Nederland is een echte aanrader!

Beoordeling: 8
Klanten geven een beoordeling van 8.6/10

Stel ons gerust een vraag. Wij helpen graag!