Persoonlijk en razendsnel contact
Rijden binnen een dag
Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
Flexibele looptijden

De Shortlease aanbiedingen van Shortlease Nederland

Bij Shortlease Nederland betaalt u nooit te veel voor uw shortlease auto. U kunt daarnaast extra besparen door gebruik te maken van onze shortlease aanbiedingen. De aanbiedingen kunnen u gedurende het hele shortlease traject honderden euro’s besparen. De actieprijs is namelijk geldig gedurende de complete looptijd van uw contract. Shortlease is een leaseovereenkomst voor een korte periode, dus u bent vrij van financiële risico’s en alle contracten zijn na 30 dagen dagelijks opzegbaar.

Profiteren van de korting? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact met een van onze Shortlease experts.

Merkonafhankelijke aanbieder van shortlease auto’s
Scherpe en heldere tarieven
Altijd nieuwste modellen shortlease auto’s
Goedkope shortlease acties

U profiteert altijd van de laagste tarieven

Goedkoop shortleasen

Bij Shortlease Nederland profiteert u altijd van de laagste tarieven, flexibele contracten, snelle afhandeling en auto’s die direct leverbaar zijn. Daarnaast wordt de auto voor de deur afgeleverd, totaal geen rompslomp dus! Wij werken uitsluitend met nieuwe en jonggebruikte auto’s die altijd aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen.

U least voor een korte periode een auto, zonder dat u vastzit aan landlopende contracten. De minimale lease periode bedraagt 1 maand tot een maximum van 2 jaar. Al onze contracten zijn na 1 maand dagelijks opzegbaar. Daarnaast profiteert u van de bijkomende voordelen van

Voor iedere ondernemer een passende oplossing

Wanneer is Shortlease interessant voor u?

Bas helpt je graag! Bel 071-5896450
Geen financiële risico’s als ondernemer
Profiteer altijd van de laagste tarieven
Persoonlijk en razendsnel contact
Rijden binnen een dag
Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
Flexibele contracten die na 1 maand dagelijks opzegbaar zijn
Altijd persoonlijke & professioneel advies
Wij regelen uw onderhoud en reparaties
24/7 bereikbaar
Altijd persoonlijk advies

Altijd Persoonlijk advies.

Heeft u een interessante auto gevonden, vraag dan een offerte aan. U krijgt tijdens openingstijden binnen 2 uur reactie. Aanvragen in het weekend worden maandag voor 12:00 uur behandeld.

U wordt na het aanvragen van de offerte gebeld door Bas. Hij kan op basis van uw aanvraag en wensen een gerichte aanbieding doen. Op basis van uw gesprek met Bas krijgt u een aanbieding voor de gewenste auto via de mail toegestuurd. Indien u akkoord gaat zetten wij alles in werking om u zo spoedig mogelijk van uw auto te voorzien.

Onze Reviews

Wat vinden onze klanten

Klanten geven een beoordeling van 8.6/10
Leon Letje

Super (snel) geregeld door Otto en Bas. Persoonlijke aandacht en contact. Denken met je mee. 1000 x beter dan de hele grote shortlease maatschappijen die vaak opdringerig zijn en graag een auto willen uitlenen. Dag van aflevering ging iets minder vlekkeloos door een miscommunicatie maar ook dat is keurig opgelost. Kan gebeuren. Kortom ben je op zoek naar een leaseauto dan ben je hier aan het goede adres

Beoordeling: 8
Rudi Maas

Een ieder weet voor zichzelf wat belangrijk is bij de keuze voor een bepaalde lease maatschappij. Zelf ervaring met de grotere maatschappijen, waar ik zeker niet altijd tevreden was. Vanaf het eerste contact een goed gevoel in wat voor mij belangrijk was, daarom de keuze gemaakt voor SLN. Flexibiliteit, het nakomen van afspraken, een nette en jonge wagen, bereikbaarheid, persoonlijke contact en de prijs. Het heeft mij positief verrast.

Beoordeling: 10
Hass vd Pass

Snelle, transparante en vooral vriendelijke communicatie! De mannen van Shortlease Nederland hebben ervoor gezorgd, dat ik snel weer mobiel ben. Ik raad dit bedrijf iedereen aan als je op zoek bent naar een lease auto!

Beoordeling: 10
Bianca van Housselt

Waar kleine bedrijven groot in kunnen zijn: snelle reactie, fijne communicatie, scherp tarief, zeer presentabele (bijna) nieuwe auto’s, meedenkend en vooral ook zeer service verlenend! Dat maakt dat ik naar Bas ga voor een nieuwe leaseauto. En eigenlijk zou iedereen dat moeten doen. Shortlease Nederland is een echte aanrader!

Beoordeling: 8
M.M.

Ik was met spoed opzoek naar een auto voor een shortlease en kwam toevallig shortlease Nederland tegen op google. Alles is snel en vlekkeloos verlopen van contract tekenen tot de auto inleveren. De heren communiceerde snel en duidelijk. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Beoordeling: 10
Cor Blom

Onlangs vader geworden van een tweede. Mijn huidige auto was onpraktisch klein. Short Lease boodt mij een tijdelijke een station om mijn zoektocht naar een permanenten auto te overbruggen. Wat een verademing! Bovendien uitstekende service en superfijn dat er met mijn situatie werd meegedacht. Zeker de moeite waard!

Beoordeling: 9
Klanten geven een beoordeling van 8.6/10

Stel ons gerust een vraag. Wij helpen graag!