Flexibele contracten

Shortlease tweedehands auto

Vandaag nog een tweedehands shortlease auto naar keuze? Dat kan bij Shortlease Nederland. Wij zijn snel en flexibel met shortlease contracten, zodat u als tevreden klant die binnen de kortste keren de weg op kan.

Shortlease tweedehands auto
Shortlease tweedehands auto

Tweedehands shortlease bij Shortlease Nederland

Vandaag nog een tweedehands shortlease auto naar keuze? Dat kan bij Shortlease Nederland. Wij zijn snel en flexibel met shortlease contracten, zodat u als tevreden klant die binnen de kortste keren de weg op kan.

Een tweedehands auto shortleasen kan bij Shortlease Nederland op basis van de beste voorwaarden. Wij selecteren onze auto’s op mobiliteit, kwaliteit en uitstraling en daarom treft u enkel de allerbeste auto’s in onze selectie aan. Bij het kiezen van een leaseauto kan het heel goed voorkomen dat u twijfelt en bij twijfel helpen wij u graag verder.

Ons aanbod varieert voldoende qua merken en typen auto’s, waarbij u zelf de keuze heeft uit een verschillende basis modellen of een wat meer ‘premium’ model. U kunt ook bij ons terecht voor een shortlease bedrijfswagen. Een ideale oplossing voor shortlease zakelijk. Bij Shortlease Nederland is het al het aanbod op basis van full operational lease. Zo krijgt u niet te maken met onverwachte kosten. Al onze contracten zijn na 1 maand dagelijks opzegbaar.

Persoonlijk en razendsnel contact
Rijden binnen een dag
Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
Flexibele looptijden

Tweedehands auto leasen zakelijk

Zakelijk leasen voor een korte periode biedt uitkomst in verschillende situaties. Zo kan het zijn dat u nog geen vast contract heeft ontvangen van uw huidige werkgever. Shortlease is tevens geschikt voor startende zelfstandig ondernemers.

Shortlease Nederland staat bekend om haar efficiënte manier van werken. Als u nu contact met ons opneemt helpen wij u binnen 24 uur aan een shortlease occasion. Doordat wij altijd auto’s op voorraad hebben en wij snel schakelen, kunnen wij u zeer snel helpen. Een telefoontje of bericht is voldoende om vandaag of morgen al een 2e hands auto te leasen.

Niks gaat zo snel als het tweedehands auto leasen bij Shortlease Nederland. Wij bieden geen ingewikkelde stappen en procedures. Nee, heldere voorwaarden, geen poespas en geen afkoopsommen of boetes.

De lease gebruikte auto is daarom juist ideaal voor als u op zoek bent naar een flexibele partner om mee samen te werken waarbij u tevens goedkoop kan leasen. Wij bieden u de prettige service tot tweedehands auto leasen en u plukt hier de vruchten van.

Voor meer informatie over goedkope shortlease ofwel een tweedehands auto leasen bij Shortlease Nederland kan u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Merkonafhankelijke aanbieder van shortlease auto’s
Scherpe en heldere tarieven
Altijd nieuwste modellen shortlease auto’s

Voor iedere ondernemer een passende oplossing

Wanneer is Shortlease interessant voor u?

Bas helpt je graag! Bel 071-5896450
Geen financiële risico’s als ondernemer
Profiteer altijd van de laagste tarieven
Persoonlijk en razendsnel contact
Rijden binnen een dag
Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
Flexibele contracten die na 1 maand dagelijks opzegbaar zijn

Altijd Persoonlijk advies.

Heeft u een interessante auto gevonden, vraag dan een offerte aan. U krijgt tijdens openingstijden binnen 2 uur reactie. Aanvragen in het weekend worden maandag voor 12:00 uur behandeld.

U wordt na het aanvragen van de offerte gebeld door Bas. Hij kan op basis van uw aanvraag en wensen een gerichte aanbieding doen. Op basis van uw gesprek met Bas krijgt u een aanbieding voor de gewenste auto via de mail toegestuurd. Indien u akkoord gaat zetten wij alles in werking om u zo spoedig mogelijk van uw auto te voorzien.

Altijd persoonlijke & professioneel advies
Wij regelen uw onderhoud en reparaties
24/7 bereikbaar

Onze Reviews

Wat vinden onze klanten

Klanten geven een beoordeling van 8.6/10
Vincent Le Bruyn

De afgelopen twee maanden, twee auto’s mogen ontvangen via Shortlease Nederland. Op hun advies eerst een Hyundai Santa Fe gekregen, wat een fantastische, luxe auto. Helaas kon ik deze maar twee maanden rijden en moest hij weer gewisseld worden. Nu een Alfa Romeo Tonale, Edition Speciale gekregen. Gloednieuwe auto, fantastisch!!! Enorm goed geholpen en begeleid door meerdere medewerkers en met name de snelheid en service op een zeer hoog niveau. Daarbij wil ik met name Bas Aardema noemen en bedanken voor de zeer prettige communicatie, service en snelheid. Bas denkt mee!!!

Beoordeling: 10
Leon Letje

Super (snel) geregeld door Otto en Bas. Persoonlijke aandacht en contact. Denken met je mee. 1000 x beter dan de hele grote shortlease maatschappijen die vaak opdringerig zijn en graag een auto willen uitlenen. Dag van aflevering ging iets minder vlekkeloos door een miscommunicatie maar ook dat is keurig opgelost. Kan gebeuren. Kortom ben je op zoek naar een leaseauto dan ben je hier aan het goede adres

Beoordeling: 8
Rudi Maas

Een ieder weet voor zichzelf wat belangrijk is bij de keuze voor een bepaalde lease maatschappij. Zelf ervaring met de grotere maatschappijen, waar ik zeker niet altijd tevreden was. Vanaf het eerste contact een goed gevoel in wat voor mij belangrijk was, daarom de keuze gemaakt voor SLN. Flexibiliteit, het nakomen van afspraken, een nette en jonge wagen, bereikbaarheid, persoonlijke contact en de prijs. Het heeft mij positief verrast.

Beoordeling: 10
Cor Blom

Onlangs vader geworden van een tweede. Mijn huidige auto was onpraktisch klein. Short Lease boodt mij een tijdelijke een station om mijn zoektocht naar een permanenten auto te overbruggen. Wat een verademing! Bovendien uitstekende service en superfijn dat er met mijn situatie werd meegedacht. Zeker de moeite waard!

Beoordeling: 9
M.M.

Ik was met spoed opzoek naar een auto voor een shortlease en kwam toevallig shortlease Nederland tegen op google. Alles is snel en vlekkeloos verlopen van contract tekenen tot de auto inleveren. De heren communiceerde snel en duidelijk. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Beoordeling: 10
Bianca van Housselt

Waar kleine bedrijven groot in kunnen zijn: snelle reactie, fijne communicatie, scherp tarief, zeer presentabele (bijna) nieuwe auto’s, meedenkend en vooral ook zeer service verlenend! Dat maakt dat ik naar Bas ga voor een nieuwe leaseauto. En eigenlijk zou iedereen dat moeten doen. Shortlease Nederland is een echte aanrader!

Beoordeling: 8
Klanten geven een beoordeling van 8.6/10

Stel ons gerust een vraag. Wij helpen graag!