Ruim aanbod

Shortlease Bedrijfswagen

Shortlease Nederland biedt een ruim aanbod aan shortlease bedrijfswagens. Profiteer bij ons te allen tijde van scherpe maandtarieven en contracten die na een maand dagelijks opzegbaar zijn. Waar u ook woont, we kunnen uw bedrijfswagen voor de deur afleveren.

Shortlease bedrijfswagen
Shortlease bedrijfswagen

Bedrijfswagen shortleasen bij Shortlease Nederland

Naast dat je bedrijfswagen een belangrijk vervoersmiddel is, is het vaak ook de basis van je bedrijf waar je je gereedschap veilig op kan bergen en vervoeren. Een bestelbus is voor jouw onderneming onmisbaar. Kies bij ons o.a. uit de nieuwste modellen van de Mercedes Benz Sprinter. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt en geven merk onafhankelijk advies. Heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Voor elke ondernemer een passende oplossing

Heb je een bedrijf van 30 werknemers of ben je ZZP’er? Wij bieden voor elke organisatie een passende zakelijke shortlease oplossing. Bij ons vindt u altijd het juiste merk i.c.m. de juiste uitvoering. Uw wensen vertalen wij in een passende mobiliteitsoplossing. Als aanbieder van zakelijke bedrijfswagens bieden wij veel kennis over de markt en heeft u geen enkel financieel risico

Bedrijfswagens op basis van full operational lease

Al onze contract zijn op basis van full operational lease. Er wordt gesproken van full operational lease wanneer alle kosten van het gebruik van de auto zijn opgenomen in het shortlease contract. Lees ‘hier’ meer over full operational lease

Persoonlijk en razendsnel contact
Rijden binnen een dag
Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
Flexibele looptijden

Bedrijfswagen leasen voor starters

Shortlease Nederland biedt (bedrijfs)auto’s aan zowel kleine als grote ondernemingen. Voor ons is er geen verschil in de manier van ondernemen. Een zakelijke bedrijfswagen moet voor elke ondernemer beschikbaar zijn en moet niet afhankelijk zijn van de periode dat u ondernemen bent. Wij gaan geen enkele opdracht uit te weg, dus ook als startende ondernemer bedienen wij u in uw mobiliteitsbehoefte. Het grootste voordeel voor u als starter is dat u niet gelijk aan een langlopend contract vast zit. Al onze contracten zijn na 1 maand dagelijks opzegbaar. Zo heeft u geen financiële risico’s. U kunt na 1 maand uzelf een gewenste upgrade geven indien nodig.

Merkonafhankelijke aanbieder van shortlease auto’s
Scherpe en heldere tarieven
Altijd nieuwste modellen shortlease auto’s

Bedrijfswagen leasen zzp

Shortlease Nederland heeft veel tevreden ZZP’ers op de weg die al gebruik maken onze aantrekkelijke shortlease contracten. Geen risico, geen onnodige kosten en nergens aan vast zitten? Dan is shortlease de ideale oplossing voor u.

Wij werken enkel met jonggebruikte auto’s die een hoge kwaliteit bieden, waardoor u tegen aantrekkelijke voorwaarden en een gunstig tarief een goedkope auto kan leasen. Shortlease Nederland werkt met diverse dealerbedrijven waar wij onze auto’s inkopen en waarmee wij u de garantie bieden in kwaliteit.

Het shortleasen van een bedrijfswagen kan geschikt zijn in de volgende situaties:

– Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
– Beginnende werknemers met een proefperiode
– Startende ZZP’ers en ondernemers die geen risico’s kunnen of willen lopen
– Evenementen en tijdelijke projecten
– Seizoenswerk

Voor iedere ondernemer een passende oplossing

Wanneer is Shortlease interessant voor u?

Bas helpt je graag! Bel 071-5896450
Geen financiële risico’s als ondernemer
Profiteer altijd van de laagste tarieven
Persoonlijk en razendsnel contact
Rijden binnen een dag
Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
Flexibele contracten die na 1 maand dagelijks opzegbaar zijn
Altijd persoonlijke & professioneel advies
Wij regelen uw onderhoud en reparaties
24/7 bereikbaar

Altijd Persoonlijk advies.

Heeft u een interessante auto gevonden, vraag dan een offerte aan. U krijgt tijdens openingstijden binnen 2 uur reactie. Aanvragen in het weekend worden maandag voor 12:00 uur behandeld.

U wordt na het aanvragen van de offerte gebeld door Bas. Hij kan op basis van uw aanvraag en wensen een gerichte aanbieding doen. Op basis van uw gesprek met Bas krijgt u een aanbieding voor de gewenste auto via de mail toegestuurd. Indien u akkoord gaat zetten wij alles in werking om u zo spoedig mogelijk van uw auto te voorzien.

Onze Reviews

Wat vinden onze klanten

Klanten geven een beoordeling van 8.6/10
Vincent Le Bruyn

De afgelopen twee maanden, twee auto’s mogen ontvangen via Shortlease Nederland. Op hun advies eerst een Hyundai Santa Fe gekregen, wat een fantastische, luxe auto. Helaas kon ik deze maar twee maanden rijden en moest hij weer gewisseld worden. Nu een Alfa Romeo Tonale, Edition Speciale gekregen. Gloednieuwe auto, fantastisch!!! Enorm goed geholpen en begeleid door meerdere medewerkers en met name de snelheid en service op een zeer hoog niveau. Daarbij wil ik met name Bas Aardema noemen en bedanken voor de zeer prettige communicatie, service en snelheid. Bas denkt mee!!!

Beoordeling: 10
Leon Letje

Super (snel) geregeld door Otto en Bas. Persoonlijke aandacht en contact. Denken met je mee. 1000 x beter dan de hele grote shortlease maatschappijen die vaak opdringerig zijn en graag een auto willen uitlenen. Dag van aflevering ging iets minder vlekkeloos door een miscommunicatie maar ook dat is keurig opgelost. Kan gebeuren. Kortom ben je op zoek naar een leaseauto dan ben je hier aan het goede adres

Beoordeling: 8
Rudi Maas

Een ieder weet voor zichzelf wat belangrijk is bij de keuze voor een bepaalde lease maatschappij. Zelf ervaring met de grotere maatschappijen, waar ik zeker niet altijd tevreden was. Vanaf het eerste contact een goed gevoel in wat voor mij belangrijk was, daarom de keuze gemaakt voor SLN. Flexibiliteit, het nakomen van afspraken, een nette en jonge wagen, bereikbaarheid, persoonlijke contact en de prijs. Het heeft mij positief verrast.

Beoordeling: 8
Cor Blom

Onlangs vader geworden van een tweede. Mijn huidige auto was onpraktisch klein. Short Lease boodt mij een tijdelijke een station om mijn zoektocht naar een permanenten auto te overbruggen. Wat een verademing! Bovendien uitstekende service en superfijn dat er met mijn situatie werd meegedacht. Zeker de moeite waard!

Beoordeling: 9
M.M.

Ik was met spoed opzoek naar een auto voor een shortlease en kwam toevallig shortlease Nederland tegen op google. Alles is snel en vlekkeloos verlopen van contract tekenen tot de auto inleveren. De heren communiceerde snel en duidelijk. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Beoordeling: 10
Bianca van Housselt

Waar kleine bedrijven groot in kunnen zijn: snelle reactie, fijne communicatie, scherp tarief, zeer presentabele (bijna) nieuwe auto’s, meedenkend en vooral ook zeer service verlenend! Dat maakt dat ik naar Bas ga voor een nieuwe leaseauto. En eigenlijk zou iedereen dat moeten doen. Shortlease Nederland is een echte aanrader!

Beoordeling: 8
Klanten geven een beoordeling van 8.6/10

Stel ons gerust een vraag. Wij helpen graag!