Over Shortlease Nederland

Shortlease Nederland is een aanbieder op het gebied van flexibele mobiliteitsoplossingen. In 2008 is Shortlease Nederland opgericht.

Shortlease Nederland is een jonge onderneming, maar wel één met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van autoleasing ‘in huis’. Met deze ervaring zijn wij u graag van dienst in het zoeken naar de beste invulling van uw mobiliteitsbehoefte. 

Met een vloot van bijna 1.000 voertuigen, van kleine stadsauto tot grote verhuiswagen met laadklep.

Wij weten met onze ervaring precies wat onze klanten willen en verzorgen alle wensen tot in de puntjes. Of het hier nu een bedrijfsbus leasen betreft of de lease van een gebruikte auto. Voor alles is een oplossing en hierbij zijn wij gefocust op shortlease contracten, die u als klant de meeste bewegingsvrijheid geven. 

Mobiliteit is met een shortlease occasion belangrijk, maar ook als het om uw shortlease contract gaat. Wij hanteren gunstige shortlease tarieven en u heeft een brede mogelijkheid hierbinnen om een leaseauto te kiezen. Flexibel, transparant en bekwaam zijn onze eigenschappen als goedkoopste leasemaatschappij van Nederland. Wij bieden alles aan op basis van full operational lease. Doe hier uw voordeel mee!

Goedkoop auto leasen

Een goedkope shortlease auto leasen is niet zomaar mogelijk, dat kan alleen met de zeer aantrekkelijke leasetarieven bij Shortlease Nederland. Wij kiezen expres voor het aanbieden van shortlease contracten, want deze bieden meer flexibiliteit ten opzichte van longlease contracten. Met goedkoop auto leasen bij Shortlease Nederland zit u slechts minimaal 1 maand vast aan een contract.

Al onze contracten zijn na 1 maand dagelijks opzegbaar. Voor auto leasen ZZP is het bovendien ook nog eens risicovrij, want de kosten leaseauto blijven daarbij voor u erg gunstig, want u zit na het opzeggen niet met afkoopsommen of boetes.

De kosten leaseauto variëren per model, maar doordat Shortlease Nederland werkt met nieuwe en jonggebruikte auto’s ofwel een 2e hands auto leasen, kunnen wij u gunstige tarieven bieden. Ons uitgebreide wagenpark bevat diverse merken en typen auto’s, zodat u voldoende keuze heeft. Van een Fiat 500 leasen tot een bedrijfsbus leasen, het is met een shortlease contract allemaal mogelijk bij Shortlease Nederland.

Gebruikte auto leasen

Een gebruikte auto leasen kan u misschien afschrikken, maar wij garanderen u dat u de beste kwaliteit krijgt. Dat betekent een mooie auto die netjes onderhouden is en bij u voor de deur afgeleverd wordt. Voor zowel korte als langere termijnen bent u voor een zakelijke auto leasen bij Shortlease Nederland aan het juiste adres.

Wilt u meer weten over de aantrekkelijke leasetarieven of over de goedkoopste leasemaatschappij van Nederland en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De meest persoonlijk shortlease maatschappij van Nederland

Waarom kiezen voor Shortlease Nederland?

Bas helpt je graag! Bel 071-5896450
Geen financiële risico’s als ondernemer
Profiteer altijd van de laagste tarieven
Flexibele contracten
Uw contract is na 1 maand dagelijks opzegbaar
Altijd snel & persoonlijk contact
24/7 bereikbaar & altijd een vast contactpersoon

Onze Reviews

Wat vinden onze klanten

Klanten geven een beoordeling van 8.6/10
Leon Letje

Super (snel) geregeld door Otto en Bas. Persoonlijke aandacht en contact. Denken met je mee. 1000 x beter dan de hele grote shortlease maatschappijen die vaak opdringerig zijn en graag een auto willen uitlenen. Dag van aflevering ging iets minder vlekkeloos door een miscommunicatie maar ook dat is keurig opgelost. Kan gebeuren. Kortom ben je op zoek naar een leaseauto dan ben je hier aan het goede adres

Beoordeling: 8
Rudi Maas

Een ieder weet voor zichzelf wat belangrijk is bij de keuze voor een bepaalde lease maatschappij. Zelf ervaring met de grotere maatschappijen, waar ik zeker niet altijd tevreden was. Vanaf het eerste contact een goed gevoel in wat voor mij belangrijk was, daarom de keuze gemaakt voor SLN. Flexibiliteit, het nakomen van afspraken, een nette en jonge wagen, bereikbaarheid, persoonlijke contact en de prijs. Het heeft mij positief verrast.

Beoordeling: 10
Hass vd Pass

Snelle, transparante en vooral vriendelijke communicatie! De mannen van Shortlease Nederland hebben ervoor gezorgd, dat ik snel weer mobiel ben. Ik raad dit bedrijf iedereen aan als je op zoek bent naar een lease auto!

Beoordeling: 10
Bianca van Housselt

Waar kleine bedrijven groot in kunnen zijn: snelle reactie, fijne communicatie, scherp tarief, zeer presentabele (bijna) nieuwe auto’s, meedenkend en vooral ook zeer service verlenend! Dat maakt dat ik naar Bas ga voor een nieuwe leaseauto. En eigenlijk zou iedereen dat moeten doen. Shortlease Nederland is een echte aanrader!

Beoordeling: 8
M.M.

Ik was met spoed opzoek naar een auto voor een shortlease en kwam toevallig shortlease Nederland tegen op google. Alles is snel en vlekkeloos verlopen van contract tekenen tot de auto inleveren. De heren communiceerde snel en duidelijk. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Beoordeling: 10
Cor Blom

Onlangs vader geworden van een tweede. Mijn huidige auto was onpraktisch klein. Short Lease boodt mij een tijdelijke een station om mijn zoektocht naar een permanenten auto te overbruggen. Wat een verademing! Bovendien uitstekende service en superfijn dat er met mijn situatie werd meegedacht. Zeker de moeite waard!

Beoordeling: 9
Klanten geven een beoordeling van 8.6/10

Direct contact met Bas