Na 1 maand dagelijks opzegbaar

Shortlease elektrische auto

Voor elke ondernemer een passende oplossing als het gaat om het shortleasen van een elektrische auto. Bekijk ons aanbod of kom met ons in contact.

Shortlease elektrische auto
Elektrische auto shortlease

Elektrische auto shortlease bij Shortlease Nederland

Op zoek naar een voordelige en milieuvriendelijke mobiliteitsoplossing? Ontdek waarom het leasen van een elektrische auto bij Shortlease Nederland een slimme keuze is!

  1. Kostenefficiëntie: Elektrische auto’s zijn over het algemeen goedkoper in gebruik dan traditionele brandstofvoertuigen. Bij Shortlease Nederland profiteer je van scherpe tarieven voor het leasen van elektrische modellen, waardoor je kunt besparen op brandstof- en onderhoudskosten.
  2. Fiscale voordelen: Elektrische auto’s genieten vaak van gunstige fiscale regelingen, zoals lagere bijtellingstarieven en subsidies. Dit betekent dat je niet alleen bespaart op de kosten van het voertuig zelf, maar ook op belastingen en andere heffingen.
  3. Milieuvriendelijkheid: Als je kiest voor een elektrische auto, draag je bij aan een schonere en groenere toekomst. Elektrische auto’s stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit en verminderen je ecologische voetafdruk aanzienlijk.
  4. Flexibiliteit: Shortlease Nederland biedt flexibele leaseopties, waardoor je niet vastzit aan lange contracten. Of je nu een elektrische auto nodig hebt voor een korte periode of voor langere tijd, Shortlease Nederland past zich aan jouw behoeften aan.
  5. Innovatie: Elektrische auto’s staan ​​bekend om hun geavanceerde technologie en innovatieve functies. Door te kiezen voor een elektrisch leasevoertuig bij Shortlease Nederland, krijg je toegang tot de nieuwste modellen met cutting-edge technologieën voor een verbeterde rijervaring.

Kortom, het leasen van een elektrische auto bij Shortlease Nederland is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu en biedt je de flexibiliteit en innovatie die je nodig hebt voor een zorgeloze rijervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en stap in de toekomst van mobiliteit!

Persoonlijk en razendsnel contact
Rijden binnen een dag
Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
Flexibele looptijden

Altijd lage tarieven

Shortlease zakelijk elektrisch

Uit onderzoek is gebleken dat acht op de tien zelfstandige ondernemers niet graag voor een langere tijd aan een leasecontract vastzitten. U wilt graag een mooie elektrische shortlease auto die aan uw wensen voldoet, voor een laag tarief. Als u geen kapitaal uit wil geven aan een auto, dan is de goedkope shortlease van Shortlease Nederland een uitstekende optie voor u.

U least voor een korte periode een auto, zonder dat u vastzit aan landlopende contracten. De minimale lease periode bedraagt 1 maand tot een maximum van 2 jaar. Daarnaast profiteert u van de bijkomende voordelen van full operational lease. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over verzekeringen, onderhoud en reparaties en vervangend vervoer. En na het opzeggen zit nu niet met hoge afkoopsommen en boetes.

Shortlease occasion elektrisch

U kunt bij ons ook voor een shortlease occasion kiezen. Shortlease Nederland heeft elektrische shortlease occasions in haar wagenpark, welke allen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Deze occasions voor shortlease worden collectief ingekocht bij diverse dealerbedrijven, waardoor wij een variatie van merken en modellen hebben voor een optimale keuze. Wij beschikken over de middelen om de beste auto’s tegen de laagste prijzen aan te schaffen, zodat ook voor u de prijs laag blijft.

Merkonafhankelijke aanbieder van shortlease auto’s
Scherpe en heldere tarieven
Altijd nieuwste modellen shortlease auto’s

Altijd Persoonlijk advies.

Heeft u een interessante auto gevonden, vraag dan een offerte aan. U krijgt tijdens openingstijden binnen 2 uur reactie. Aanvragen in het weekend worden maandag voor 12:00 uur behandeld.

U wordt na het aanvragen van de offerte gebeld door Bas. Hij kan op basis van uw aanvraag en wensen een gerichte aanbieding doen. Op basis van uw gesprek met Bas krijgt u een aanbieding voor de gewenste auto via de mail toegestuurd. Indien u akkoord gaat zetten wij alles in werking om u zo spoedig mogelijk van uw auto te voorzien.

Onze Reviews

Wat vinden onze klanten

Klanten geven een beoordeling van 8.6/10
Vincent Le Bruyn

De afgelopen twee maanden, twee auto’s mogen ontvangen via Shortlease Nederland. Op hun advies eerst een Hyundai Santa Fe gekregen, wat een fantastische, luxe auto. Helaas kon ik deze maar twee maanden rijden en moest hij weer gewisseld worden. Nu een Alfa Romeo Tonale, Edition Speciale gekregen. Gloednieuwe auto, fantastisch!!! Enorm goed geholpen en begeleid door meerdere medewerkers en met name de snelheid en service op een zeer hoog niveau. Daarbij wil ik met name Bas Aardema noemen en bedanken voor de zeer prettige communicatie, service en snelheid. Bas denkt mee!!!

Beoordeling: 10
Leon Letje

Super (snel) geregeld door Otto en Bas. Persoonlijke aandacht en contact. Denken met je mee. 1000 x beter dan de hele grote shortlease maatschappijen die vaak opdringerig zijn en graag een auto willen uitlenen. Dag van aflevering ging iets minder vlekkeloos door een miscommunicatie maar ook dat is keurig opgelost. Kan gebeuren. Kortom ben je op zoek naar een leaseauto dan ben je hier aan het goede adres

Beoordeling: 8
Rudi Maas

Een ieder weet voor zichzelf wat belangrijk is bij de keuze voor een bepaalde lease maatschappij. Zelf ervaring met de grotere maatschappijen, waar ik zeker niet altijd tevreden was. Vanaf het eerste contact een goed gevoel in wat voor mij belangrijk was, daarom de keuze gemaakt voor SLN. Flexibiliteit, het nakomen van afspraken, een nette en jonge wagen, bereikbaarheid, persoonlijke contact en de prijs. Het heeft mij positief verrast.

Beoordeling: 10
Cor Blom

Onlangs vader geworden van een tweede. Mijn huidige auto was onpraktisch klein. Short Lease boodt mij een tijdelijke een station om mijn zoektocht naar een permanenten auto te overbruggen. Wat een verademing! Bovendien uitstekende service en superfijn dat er met mijn situatie werd meegedacht. Zeker de moeite waard!

Beoordeling: 9
M.M.

Ik was met spoed opzoek naar een auto voor een shortlease en kwam toevallig shortlease Nederland tegen op google. Alles is snel en vlekkeloos verlopen van contract tekenen tot de auto inleveren. De heren communiceerde snel en duidelijk. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Beoordeling: 10
Bianca van Housselt

Waar kleine bedrijven groot in kunnen zijn: snelle reactie, fijne communicatie, scherp tarief, zeer presentabele (bijna) nieuwe auto’s, meedenkend en vooral ook zeer service verlenend! Dat maakt dat ik naar Bas ga voor een nieuwe leaseauto. En eigenlijk zou iedereen dat moeten doen. Shortlease Nederland is een echte aanrader!

Beoordeling: 8
Klanten geven een beoordeling van 8.6/10

Stel ons gerust een vraag. Wij helpen graag!