Lease zonder hoge kosten

Shortlease occasion

Een mooie comfortabele auto leasen zonder al te veel en hoge kosten? Kies dan voor een shortlease occasion bij Shortlease Nederland.

Shortlease Occasion
Shortlease Occasion

Shortlease Occasion bij Shortlease Nederland

Een mooie comfortabele auto leasen zonder al te veel en hoge kosten? Kies dan voor een shortlease occasion bij Shortlease Nederland. Shortlease Nederland heeft enkel shortlease occasions in haar wagenpark, welke allen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Deze occasions voor shortlease worden collectief ingekocht bij diverse dealerbedrijven, waardoor wij een variatie van merken en modellen hebben voor een optimale keuze.

Persoonlijk en razendsnel contact
Rijden binnen een dag
Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
Flexibele looptijden

Shortlease een gebruikte auto

Shortlease Nederland richt zich met haar service op bedrijven die snel een shortlease occasion nodig hebben en die niet vast willen zitten aan ingewikkelde contracten. Flexibele mobiliteit is waar wij in uitblinken en als klant kan u genieten van een goed, betrouwbare auto en goedkope shortlease.

U betaalt iedere maand het afgesproken bedrag, inclusief de vrije kilometers en dat tegen een aantrekkelijk leasetarief. Hierdoor creëert u voor uzelf de flexibiliteit van een huurauto, maar dan wel met alle faciliteiten van een leaseauto. Wij zitten tussen het termijn van een leasecontract en een huurovereenkomst in en dat biedt ons de mogelijkheid om u een gunstig prijsniveau te garanderen.

Zakelijk occasion lease

U profiteert bij Shortlease Nederland van een shortlease occasion, omdat wij over de middelen beschikken om de beste auto’s tegen de laagste prijzen aan te schaffen, zodat ook voor u de prijs laag blijft. Onze leasetarieven zijn altijd zo scherp mogelijk en daarom is shortlease zakelijk meer dan interessant voor u als ondernemer.

Merkonafhankelijke aanbieder van shortlease auto’s
Scherpe en heldere tarieven
Altijd nieuwste modellen shortlease auto’s

Full operation lease occasion

Er wordt gesproken van full operational lease wanneer alle kosten van het gebruik van de auto zijn opgenomen in het shortlease contract. Alle shortleasetarieven van Shortlease Nederland zijn op basis van full operational lease.

Tweedehands shortlease

Dat kan! Shortlease Nederland heeft altijd diverse shortlease occasions klaarstaan en als u snel een tweedehands auto wilt leasen.

Wij kunnen de shortlease occasion dezelfde dag of een dag later op een adres naar keuze afleveren en daarmee gaat het leasecontract van start. Deze is geldig voor minimaal 1 maand. Al onze contracten zijn na 1 maand dagelijks opzegbaar.

Een tweedehands shortlease auto is daarbij altijd van de beste kwaliteit, zodat u als klant geniet van de beste opties tot een tweedehands shortlease auto. Shortlease Nederland is uw goedkoopste leasemaatschappij en wij helpen u vandaag nog aan een shortlease occasion. Wacht niet langer en neem contact op.

Altijd Persoonlijk advies.

Heeft u een interessante auto gevonden, vraag dan een offerte aan. U krijgt tijdens openingstijden binnen 2 uur reactie. Aanvragen in het weekend worden maandag voor 12:00 uur behandeld.

U wordt na het aanvragen van de offerte gebeld door Otto. Hij kan op basis van uw aanvraag en wensen een gerichte aanbieding doen. Op basis van uw gesprek met Otto krijgt u een aanbieding voor de gewenste auto via de mail toegestuurd. Indien u akkoord gaat zetten wij alles in werking om u zo spoedig mogelijk van uw auto te voorzien.

Onze Reviews

Wat vinden onze klanten

Klanten geven een beoordeling van 8.6/10
Vincent Le Bruyn

De afgelopen twee maanden, twee auto’s mogen ontvangen via Shortlease Nederland. Op hun advies eerst een Hyundai Santa Fe gekregen, wat een fantastische, luxe auto. Helaas kon ik deze maar twee maanden rijden en moest hij weer gewisseld worden. Nu een Alfa Romeo Tonale, Edition Speciale gekregen. Gloednieuwe auto, fantastisch!!! Enorm goed geholpen en begeleid door meerdere medewerkers en met name de snelheid en service op een zeer hoog niveau. Daarbij wil ik met name Bas Aardema noemen en bedanken voor de zeer prettige communicatie, service en snelheid. Bas denkt mee!!!

Beoordeling: 10
Leon Letje

Super (snel) geregeld door Otto en Bas. Persoonlijke aandacht en contact. Denken met je mee. 1000 x beter dan de hele grote shortlease maatschappijen die vaak opdringerig zijn en graag een auto willen uitlenen. Dag van aflevering ging iets minder vlekkeloos door een miscommunicatie maar ook dat is keurig opgelost. Kan gebeuren. Kortom ben je op zoek naar een leaseauto dan ben je hier aan het goede adres

Beoordeling: 8
Rudi Maas

Een ieder weet voor zichzelf wat belangrijk is bij de keuze voor een bepaalde lease maatschappij. Zelf ervaring met de grotere maatschappijen, waar ik zeker niet altijd tevreden was. Vanaf het eerste contact een goed gevoel in wat voor mij belangrijk was, daarom de keuze gemaakt voor SLN. Flexibiliteit, het nakomen van afspraken, een nette en jonge wagen, bereikbaarheid, persoonlijke contact en de prijs. Het heeft mij positief verrast.

Beoordeling: 9
Cor Blom

Onlangs vader geworden van een tweede. Mijn huidige auto was onpraktisch klein. Short Lease boodt mij een tijdelijke een station om mijn zoektocht naar een permanenten auto te overbruggen. Wat een verademing! Bovendien uitstekende service en superfijn dat er met mijn situatie werd meegedacht. Zeker de moeite waard!

Beoordeling: 9
M.M.

Ik was met spoed opzoek naar een auto voor een shortlease en kwam toevallig shortlease Nederland tegen op google. Alles is snel en vlekkeloos verlopen van contract tekenen tot de auto inleveren. De heren communiceerde snel en duidelijk. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Beoordeling: 10
Bianca van Housselt

Waar kleine bedrijven groot in kunnen zijn: snelle reactie, fijne communicatie, scherp tarief, zeer presentabele (bijna) nieuwe auto’s, meedenkend en vooral ook zeer service verlenend! Dat maakt dat ik naar Bas ga voor een nieuwe leaseauto. En eigenlijk zou iedereen dat moeten doen. Shortlease Nederland is een echte aanrader!

Beoordeling: 8
Klanten geven een beoordeling van 8.6/10

Stel ons gerust een vraag. Wij helpen graag!