Skip to content

0,0

Gebasseerd op:

0 ervaringen
  1. Home
  2. Fiat 500 Shortlease

Fiat 500 Shortlease

Fiat 500 Shortleasen bij Shortlease Nederland

De Fiat 500 leasen doet u bij de goedkoopste leasemaatschappij van Nederland. Shortlease Nederland heeft altijd Fiat 500's klaarstaan voor shortlease en daar kan u het voordeel uithalen. Een Fiat 500 is direct leverbaar en u staat slechts minimaal 1 maand onder een leasecontract bij de goedkoopste leasemaatschappij van het land. Shortlease Nederland biedt u de mogelijkheid om een Fiat 500 te leasen die na 1 maand dagelijks opzegbaar is. 

Een Fiat 500 leasen kan momenteel al vanaf €349.- per maand op basis van een jaarlijks totaal aantal kilometers dat begint met 25.000. Een auto leasen goedkoop kan bij Shortlease Nederland, omdat wij enkel werken met nieuwe en jonggebruikte Fiat 500 leaseauto's. Daarmee kunnen wij een Fiat 500 leasen erg gunstig prijzen en u geniet hier van een fantastische auto.

Bekijk de Fiat 500

Zakelijke auto leasen

Een Fiat 500 leasen kan uitstekend als u op zoek bent naar een mooie zakelijke auto leasen. De auto is voordelig in benzineverbruik, is comfortabel ingericht en kent een forse bagageruimte van maar liefst 610 liter. Een jonge hippe auto, de Fiat 500 is het perfecte model om goed voor de dag te komen op uw werk of bij uw klanten.

Een Fiat 500 leasen is daarbij erg gunstig, omdat het shortlease contract bestaat uit heldere voorwaarden en u niet te maken heeft met boetes of afkoopsommen na het opzeggen van het leasecontract. Dat maakt een zakelijke auto leasen bij de goedkoopste leasemaatschappij van Nederland erg aantrekkelijk voor nieuwe en jonge ondernemers.

Vandaag nog een Fiat 500 leasen

Shortlease Nederland is als goedkoopste leasemaatschappij er op ingesteld u heldere voorwaarden te bieden en snel te kunnen leveren. Een shortlease occasion als een Fiat 500 kan binnen een zeer korte termijn geregeld worden. Vandaag nog een Fiat 500 leasen? Neem contact met ons op en wij zorgen dat u vandaag of morgen in een Fiat 500 kan rijden via een shortlease contract.

Wilt u nog even rondkijken? Hier kan u een andere leaseauto kiezen.

Kom in Contact

Nieuws van Shortlease

Uw voordelen met Shortlease Nederland

Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
24/7 bereikbaar
Binnen 2 uur rijden
Onderhoud bij lokale dealer

De leukste, meest flexibele leasemaatschappij van Nederland

Vertrouwd, Snel, Vindbaar, Service, Duidelijk, Tevredenheid
Bij ons staat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen. 

Bekijk aanbod
Bekijk alle reviews

0,0

Gebasseerd op:

0 ervaringen