Skip to content

0,0

Gebasseerd op:

0 ervaringen
  1. Home
  2. Kia Picanto Shortlease

Kia Picanto Shortlease

Kia Picanto Shortleasen bij Shortlease Nederland

Shortlease Nederland heeft een gevarieerd wagenpark voor shortlease. Eén van de populairste en tevens voordeligste modellen in ons aanbod is de Kia Picanto. U kunt de Kia Picanto leasen tegen een aantrekkelijk tarief van slechts €289.- per maand op basis van 25.000 vrije kilometers per jaar. De Kia Picanto leasen is niet alleen voordelig, u zit bij Shortlease Nederland niet vast aan uitgebreide en ingewikkelde leasecontracten.

Een Kia Picanto leasen? Velen gingen u al voor! De Kia Picanto leasen biedt u verschillende voordelen. Deze auto is erg comfortabel, geniet van royale ruimte en een meer dan fijne geluidsinstallatie. Ook de rijeigenschappen zijn van de bovenste plank, wat bij een Kia Picanto leasen vanzelfsprekend gewenst is.

Bekijk de Kia Picanto

U kan voor zowel korte als langere termijn bij de goedkoopste leasemaatschappij van Nederland terecht voor een Kia Picanto leasen. We hebben altijd modellen voor u klaar staan, zodat u zonder al te veel stappen snel met uw leaseauto onderweg bent. Of als u dat prettiger vindt, bij een Kia Picanto leasen kunt u ons tevens inschakelen voor een brengservice, waarmee wij de auto bij u voor de deur afleveren.

Voordelig een Kia Picanto shortleasen

Doordat u bij Shortlease Nederland bij een Kia Picanto leasen niet vast zit aan langdurige contracten, is het leasen van een Kia Picanto erg gemakkelijk en flexibel. Een Kia Picanto leasen kost slechts €289.- per maand en is onder een shortlease contract minimaal 1 maand in gebruik. Al onze contracten zijn na 1 maand dagelijks opzegbaar, zonder dat u hierbij vastzit aan boetes of een afkoopsom.

Een comfortabele, fijne en mooie auto. Dat tegen een scherp leasetarief onder een shortlease contract. De Kia Picanto leasen is dé perfecte optie voor u. Bij de Kia Picanto lease krijgt u standaard een model met daarbij een radio/CD-speler en een airco. De Kia Picanto is in diverse metallic lak kleuren verkrijgbaar.

Toch nog even verder kijken of een andere leaseauto kiezen? Daarvoor kan u hier terecht.

Kom in Contact

Nieuws van Shortlease

Uw voordelen met Shortlease Nederland

Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
24/7 bereikbaar
Binnen 2 uur rijden
Onderhoud bij lokale dealer

De leukste, meest flexibele leasemaatschappij van Nederland

Vertrouwd, Snel, Vindbaar, Service, Duidelijk, Tevredenheid
Bij ons staat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen. 

Bekijk aanbod
Bekijk alle reviews

0,0

Gebasseerd op:

0 ervaringen