Skip to content

8,5

Gebasseerd op:

121 ervaringen
  1. Home
  2. Over Shortlease Nederland

Over Shortlease Nederland

Shortlease Nederland BV is een aanbieder op het gebied van flexibele mobiliteitsoplossingen. In 2008 is Shortlease Nederland BV opgericht door directeur/eigenaar Otto Kwetters en sinds mei 2011 wordt ons werk met veel enthousiasme mede uitgevoerd door Bob Kwetters.

Shortlease Nederland is een jonge onderneming, maar wel één met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van autoleasing 'in huis'. Met deze ervaring zijn wij u graag van dienst in het zoeken naar de beste invulling van uw mobiliteitsbehoefte.

Wij weten met onze ervaring precies wat onze klanten willen en verzorgen alle wensen tot in de puntjes. Of het hier nu een bedrijfsbus leasen betreft of de lease van een gebruikte auto. Voor alles is een oplossing en hierbij zijn wij gefocust op shortlease contracten, die u als klant de meeste bewegingsvrijheid geven.

Mobiliteit is met een shortlease occasion belangrijk, maar ook als het om uw shortlease contract gaat. Wij hanteren gunstige shortlease tarieven en u heeft een brede mogelijkheid hierbinnen om een leaseauto te kiezen. Flexibel, transparant en bekwaam zijn onze eigenschappen als goedkoopste leasemaatschappij van Nederland. Wij bieden alles aan op basis van full operational lease. Doe hier uw voordeel mee!

Bekijk ons aanbod

Goedkoop auto leasen

Een goedkope auto leasen is niet zomaar mogelijk, dat kan alleen met de zeer aantrekkelijke leasetarieven bij Shortlease Nederland. Wij kiezen expres voor het aanbieden van shortlease contracten, want deze bieden meer flexibiliteit ten opzichte van longlease contracten. Met goedkoop auto leasen bij Shortlease Nederland zit u slechts 3 maanden vast aan een contract.

Na deze drie maanden is het leasecontract per dag opzegbaar en dat maakt het voor u erg prettig. Voor auto leasen ZZP is het bovendien ook nog eens risicovrij, want de kosten leaseauto blijven daarbij voor u erg gunstig, want u zit na het opzeggen niet met afkoopsommen of boetes.

De kosten leaseauto variëren per model, maar doordat Shortlease Nederland werkt met nieuwe en jonggebruikte auto's ofwel een 2e hands auto leasen, kunnen wij u gunstige tarieven bieden. Ons uitgebreide wagenpark bevat diverse merken en typen auto's, zodat u voldoende keuze heeft. Van een Fiat 500 leasen tot een bedrijfsbus leasen, het is met een shortlease contract allemaal mogelijk bij Shortlease Nederland.

Gebruikte auto leasen

Een gebruikte auto leasen kan u misschien afschrikken, maar wij garanderen u dat u de beste kwaliteit krijgt. Dat betekent een mooie auto die netjes onderhouden is en bij u voor de deur afgeleverd wordt. Voor zowel korte als langere termijnen bent u voor een zakelijke auto leasen bij Shortlease Nederland aan het juiste adres.

Wilt u meer weten over de aantrekkelijke leasetarieven of over de goedkoopste leasemaatschappij van Nederland en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Otto Shortlease Schermafbeelding 2019-03-19 om 11.44.39 

 

Kom in Contact

Recensies Shortlease Nederland

Zorgeloos-ZZP-er-Zijn Wij gaan veel verder dan payroll organisaties. Wij willen ZZP-ers namelijk ondersteunen bij het écht zelfstandig zijn. Shortlease Nederland helpt ons hierbij door ZZP-ers op een aantrekkelijke manier een auto te laten leasen. Meer informatie over zorgeloos ondernemen vindt u op onze website

Galephar Netherlands B.V. Ik wilde u bij deze bedanken voor de samenwerking en de goede service en mochten we in de nabije toekomst opnieuw de inzet van een shortlease auto nodig hebben dan hopen wij graag opnieuw met u zaken te kunnen doen. Met vriendelijke groet, Galephar Netherlands B.V

 

shortlease-nederland

Nieuws van Shortlease

Uw voordelen met Shortlease Nederland

Full Operational Lease
Flexibiliteit in het retourneren van auto's
Direct inzetbaar & leverbaar
Breng en haal service mogelijk
Variabele opzegging zonder boetes en afkoopsommen

De leukste, meest flexibele leasemaatschappij van Nederland

Vertrouwd, Snel, Vindbaar, Service, Duidelijk, Tevredenheid
Bij ons staat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen. 

Bekijk aanbod
Bekijk alle reviews

8,5

Gebasseerd op:

121 ervaringen