Skip to content

8,5

Gebasseerd op:

121 ervaringen
  1. Home
  2. Shortlease Breda

Shortlease Breda

Als u voor een korte periode op zoek bent naar een betaalbare shortlease optie voor uzelf of uw bedrijf, dan bent u bij Shortlease Nederland aan het goede adres. U heeft in Breda en omstreken al een shortlease auto vanaf €187,- per maand.

Waarom leasen in Breda bij Shortlease Nederland?

Een shortlease auto kan in onzekere tijden uitkomst bieden voor ondernemers en bedrijven in Breda. U zit bij Shortlease Nederland niet vast aan hoge investeringen of lange jaarcontracten. U least bij ons een auto vanaf een looptijd van minimaal 3 maanden. U kunt na deze 3 maanden elke maand uw auto weer inleveren.

Bekijk ons aanbod

Door deze korte periode van leasen is een auto of bedrijfsbus leasen erg populair bij bedrijven in Breda, met name bij ZZP´ers die de komende tijd geen zekerheid hebben over hun inkomesten of organisaties die veel flexibele arbeidscontracten afsluiten.

Over Shortlease Nederland

Shortlease Nederland heeft op het gebied van autoleasing ruim 25 jaar ervaring. Wij zijn een jonge onderneming en kunnen u, met onze ervaring, van dienst zijn bij de zoektocht naar de beste optie in Breda en omstreken voor uw mobiliteitsbehoefte. Wij zorgen ervoor dat al uw wensen tot in detail verzorgt. Of het nu gaat om een bedrijfsbus leasen of een lease van een gebruikte auto, Shortlease Nederland biedt voor alles een ideale oplossing. Wij leggen de focus met name op shortlease contracten. Een shortlease contract geeft u de meeste bewegingsvrijheid. Bij ons is mobiliteit met zowel een shortlease occasion, als met een shortlease contract heel belangrijk. Bij ons worden gunstige shortlease tarieven gehanteerd en u heeft een brede scala aan mogelijkheden om hierbinnen een leaseauto te kiezen. Onze USP's zijn transparantie, flexibel en bekwaam. Tevens zijn wij de goedkoopste leasemaatschappij van Nederland, dus doe hier uw voordeel mee.

Bekijk onze shortlease auto's in Breda

Denkt u er aan om een auto te shortleasen in de regio Breda? Bij ShortleaseNederland heeft u keuze uit meer dan vijftien verschillende merken. Op onze assortiment pagina vindt u een overzicht van onze shortlease auto's. U kunt al shortleasen vanaf 22% bijtelling.

Shortlease aanbiedingen in Breda

Werkt en/of woont u in Breda? Dan is misschien een voordelige stadsauto ideaal voor u? U kunt dan denken aan de voordelige Volkswagen Up of de Fiat 500. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Kom in Contact

Regio Breda

Nieuws van Shortlease

Uw voordelen met Shortlease Nederland

Full Operational Lease
Flexibiliteit in het retourneren van auto's
Direct inzetbaar & leverbaar
Breng en haal service mogelijk
Variabele opzegging zonder boetes en afkoopsommen

De leukste, meest flexibele leasemaatschappij van Nederland

Vertrouwd, Snel, Vindbaar, Service, Duidelijk, Tevredenheid
Bij ons staat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen. 

Bekijk aanbod
Bekijk alle reviews

8,5

Gebasseerd op:

121 ervaringen