Shortlease auto in Breda

Wilt u een auto shortleasen in Breda? Bij Shortlease Nederland zorgen wij ervoor dat u op een voordelige manier wordt voorzien in uw mobiliteits behoeften. Wij leveren snel en gemakkelijk representatieve auto’s op maat. Dit kan een auto zijn voor u privé, maar ook voor uw werknemers.

Wij leveren bedrijfswagens, jong-gebruikte, maar ook nieuwe shortelease auto’s. Voor de auto’s geldt een shortleaseperiode vanaf 1 maanden tot 2 jaar. Onze contracten zijn na 1 maand dagelijks opzegbaar. Alle prijzen die genoemd worden op de site zijn excl. BTW en brandstof.

Shortlease Zakelijk Breda

Altijd persoonlijk advies

Shortlease Zakelijk Breda

Zakelijk shortleasen voor een korte periode biedt uitkomst in verschillende situaties. Zo kan het zijn dat u nog geen vast contract heeft ontvangen van uw huidige werkgever. Shortlease is tevens geschikt voor startende zelfstandig ondernemers. Maar, ook als u slechts tijdelijk werkzaam bent in een bepaalde functie waarbij passend vervoer noodzakelijk is. Leasen over een lange periode is dan in veel gevallen niet haalbaar of neemt onnodige risico’s met zich mee. Lees hier meer over shortlease zakelijk.

Altijd persoonlijke advies
Onderhoud bij lokale dealer
Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
24/7 bereikbaar

Bedrijfswagen Shortlease Breda

Wij bieden een ruim aanbod aan shortlease bedrijfswagens in Breda. Profiteer bij ons te allen tijde van scherpe maandtarieven en contracten die na een maand dagelijks opzegbaar zijn.

Goedkope shortlease Breda

Bent u op zoek naar een goedkope shortlease oplossing? Bij Shortlease Nederland least u al een shortlease auto vanaf €188,- per maand. Lees hier meer over goedkope shortlease.

Shortlease occasion Breda

Een mooie comfortabele auto leasen zonder al te veel en hoge kosten? Kies dan voor een shortlease occasion bij Shortlease Nederland. Shortlease Nederland heeft enkel shortlease occasions in haar wagenpark, welke allen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Deze occasions voor shortlease worden collectief ingekocht bij diverse dealerbedrijven, waardoor wij een variatie van merken en modellen hebben voor een optimale keuze. Lees hier meer over shortlease occasion.

Shortlease ZZP Breda

Als ZZP’er is er altijd een stukje onzekerheid en dan wil u niet vastzitten aan langdurige en dure contracten met betrekking tot een autolease. Shortlease Nederland hanteert gunstige leasetarieven bij haar shortlease contracten en naast dat het aantrekkelijk is geprijsd, zijn de contracten na 1 maand dagelijks opzegbaar. Lees hier meer over shortlease ZZP.

Shortlease aanbieding Breda

Werkt en/of woont u in Breda? Dan is misschien een voordelige stadsauto ideaal voor u. U kunt dan denken aan de voordelige Volkswagen Up of de Fiat 500. Kom met ons in contact voor persoonlijk advies. Zo vinden we gezamenlijk voor u de beste oplossing.

Voor iedere ondernemer in Breda een passende oplossing

Wanneer is Shortlease interessant voor u?

Otto helpt je graag Bel +31 (0)71 – 5896450
Geen financiële risico’s als ondernemer
Profiteer altijd van de laagste tarieven
Inclusief onderhoud en reparatiekosten
Onderhoud bij lokale dealer mogelijk
Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
Flexibele contracten die na 1 maand dagelijks opzegbaar zijn

Stel ons gerust een vraag. Wij helpen graag!