Bekijk al onze reviews op klanten vertellen Klanten beoordelen
Shortlease Nederland
8,6/10. Gebasseerd op 99 ervaringen.

U bevindt zich hier: Home - Shortlease Haarlem

Shortlease Haarlem

Bent u voor een korte tijd op zoek naar goedkope auto of bedrijfswagen in Haarlem? Een shortlease auto heeft u al vanaf €169,- per maand bij Shortlease Nederland.

Waarom leasen bij Shortlease Nederland?

Een shortlease auto kan ook in onzekere tijden een uitkomst bieden voor bedrijven en ondernemers in Haarlem.

Bekijk alle auto's

Met shortlease zit u niet vast aan lange jaarcontracten of hoge investeringen. U kunt al een auto leasen vanaf een looptijd van 3 maanden. Vervolgens kunt u iedere maand uw auto weer inleveren.

Shortlease is dan ook erg populair bij bedrijven in Haarlem die flexibele arbeidscontracten afsluiten of ZZP´ers die nog geen zekerheid hebben in inkomsten.

Auto of bedrijfswagen

Weet u nog niet helemaal wat voor soort auto of merk u zoekt? Denk dan van te voren goed na waar u de auto overal voor nodig heeft. Rijdt u vooral in Haarlem? Dan is een stadswagen zoals de Fiat 500 of de Kia Picanto een ideale en voordelige oplossing.

Wanneer u veel aan het klussen bent bij klanten, kan een bedrijfsbus zoals de Fiat Doblo een uitkomst zijn. Een comfortabele en zuinige bedrijfswagen waar u veel plezier van zult hebben.

Via ons lease aanbod pagina vindt u een overzicht van al onze auto's en bedrijfswagens. Bij elke auto staan de voor en nadelen overzichtelijk opgesomd. Shortlease Nederland biedt meer dan 20 verschillende merken aan zoals Fiat, Audi en Kia.

Breng en haalservice Haarlem

Shortlease Nederland beschikt over een breng en haalservice. Wanneer u gebruik wilt maken van 1 van onze lease auto's zullen wij in overleg met u de auto langs brengen in Haarlem. Wanneer nodig komen wij deze ook weer afhalen.

Regio Haarlem