Bekijk al onze reviews op klanten vertellen Klanten beoordelen
Shortlease Nederland
8,6/10. Gebasseerd op 102 ervaringen.

U bevindt zich hier: Home - Shortlease Nijmegen

Shortlease Nijmegen

Shortleasen van een auto in Nijmegen?

Heeft u in de regio Nijmegen voor een korte periode een auto nodig? Shortlease Nederland biedt financeel voordelige auto's op maat. Shortlease Nederland staat voor kwaliteit en service. Voornamelijk in onzekere tijden kan het een uitkomst zijn om een auto te shortleasen. U zit niet zo niet lang aan een dure investering vast, waardoor u snel kunt schakelen op wat er speelt binnen uw bedrijf. Wilt u een goedkope bedrijfswagen of personenwagen voor een korte periode, dan zit u goed bij Shortlease Nederland. U shortleased al een auto vanaf €169,- per maand. Onze UPS's zijn:

  • - Full Operational Lease
  • - Flexibiliteit in het retourneren van auto's
  • - Direct inzetbaar / leverbaar
  • - Breng en haal service mogelijk
  • - Variabele opzegging zonder boetes en afkoopsommen
  • - Geen risico stilstand auto('s)

Bekijk onze shortlease auto's

Bij Shortlease Nederland kunt u kiezen uit meer dan vijftien verschillene merken. Op onze assortiment pagina vindt u een actueel overzicht van alle shortlease auto's. U kunt bij Shortlease Nederland al shortleasen vanaf 14% bijtelling.

Shortlease aanbiedingen .

Werkt en/of woont u in Nijmegen? Dan is misschien een voordelige stadsauto ideaal voor u? U kunt dan denken aan de voordelige Volkswagen Move Up of de Fiat 500. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bekijk alle auto's

Regio Nijmegen