Shortlease auto in Rotterdam

Wilt u een auto shortleasen in Rotterdam? Bij Shortlease Nederland zorgen wij ervoor dat u op een voordelige manier wordt voorzien in uw mobiliteits behoeften. Wij leveren snel en gemakkelijk representatieve auto’s op maat. Dit kan een auto zijn voor u privé, maar ook voor uw werknemers.

Wij leveren bedrijfswagens, jong-gebruikte, maar ook nieuwe shortelease auto’s. Voor de auto’s geldt een shortleaseperiode vanaf 1 maanden tot 2 jaar. Onze contracten zijn na 1 maand dagelijks opzegbaar. Alle prijzen die genoemd worden op de site zijn excl. BTW en brandstof.

Shortlease Zakelijk Rotterdam

Altijd persoonlijk advies

Shortlease Zakelijk Rotterdam

Zakelijk shortleasen voor een korte periode biedt uitkomst in verschillende situaties. Zo kan het zijn dat u nog geen vast contract heeft ontvangen van uw huidige werkgever. Shortlease is tevens geschikt voor startende zelfstandig ondernemers. Maar, ook als u slechts tijdelijk werkzaam bent in een bepaalde functie waarbij passend vervoer noodzakelijk is. Leasen over een lange periode is dan in veel gevallen niet haalbaar of neemt onnodige risico’s met zich mee. Lees hier meer over shortlease zakelijk.

Altijd persoonlijke advies
Onderhoud bij lokale dealer
Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
24/7 bereikbaar

Bedrijfswagen Shortlease Rotterdam

Wij bieden een ruim aanbod aan shortlease bedrijfswagens in Rotterdam. Profiteer bij ons te allen tijde van scherpe maandtarieven en contracten die na een maand dagelijks opzegbaar zijn.

Goedkope shortlease Rotterdam

Bent u op zoek naar een goedkope shortlease oplossing? Bij Shortlease Nederland least u al een shortlease auto vanaf €188,- per maand. Lees hier meer over goedkope shortlease.

Shortlease occasion Rotterdam

Een mooie comfortabele auto leasen zonder al te veel en hoge kosten? Kies dan voor een shortlease occasion bij Shortlease Nederland. Shortlease Nederland heeft enkel shortlease occasions in haar wagenpark, welke allen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Deze occasions voor shortlease worden collectief ingekocht bij diverse dealerbedrijven, waardoor wij een variatie van merken en modellen hebben voor een optimale keuze. Lees hier meer over shortlease occasion.

Shortlease ZZP Rotterdam

Als ZZP’er is er altijd een stukje onzekerheid en dan wil u niet vastzitten aan langdurige en dure contracten met betrekking tot een autolease. Shortlease Nederland hanteert gunstige leasetarieven bij haar shortlease contracten en naast dat het aantrekkelijk is geprijsd, zijn de contracten na 1 maand dagelijks opzegbaar. Lees hier meer over shortlease ZZP.

Shortlease aanbieding Rotterdam

Werkt en/of woont u in Rotterdam? Dan is misschien een voordelige stadsauto ideaal voor u. U kunt dan denken aan de voordelige Volkswagen Up of de Fiat 500. Kom met ons in contact voor persoonlijk advies. Zo vinden we gezamenlijk voor u de beste oplossing.

Voor iedere ondernemer in Rotterdam een passende oplossing

Wanneer is Shortlease interessant voor u?

Bas helpt je graag! Bel 071-5896450
Geen financiële risico’s als ondernemer
Profiteer altijd van de laagste tarieven
Inclusief onderhoud en reparatiekosten
Onderhoud bij lokale dealer mogelijk
Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
Flexibele contracten die na 1 maand dagelijks opzegbaar zijn

Onze Reviews

Wat vinden onze klanten

Klanten geven een beoordeling van 8.6/10
Leon Letje

Super (snel) geregeld door Otto en Bas. Persoonlijke aandacht en contact. Denken met je mee. 1000 x beter dan de hele grote shortlease maatschappijen die vaak opdringerig zijn en graag een auto willen uitlenen. Dag van aflevering ging iets minder vlekkeloos door een miscommunicatie maar ook dat is keurig opgelost. Kan gebeuren. Kortom ben je op zoek naar een leaseauto dan ben je hier aan het goede adres

Beoordeling: 8
Rudi Maas

Een ieder weet voor zichzelf wat belangrijk is bij de keuze voor een bepaalde lease maatschappij. Zelf ervaring met de grotere maatschappijen, waar ik zeker niet altijd tevreden was. Vanaf het eerste contact een goed gevoel in wat voor mij belangrijk was, daarom de keuze gemaakt voor SLN. Flexibiliteit, het nakomen van afspraken, een nette en jonge wagen, bereikbaarheid, persoonlijke contact en de prijs. Het heeft mij positief verrast.

Beoordeling: 10
Hass vd Pass

Snelle, transparante en vooral vriendelijke communicatie! De mannen van Shortlease Nederland hebben ervoor gezorgd, dat ik snel weer mobiel ben. Ik raad dit bedrijf iedereen aan als je op zoek bent naar een lease auto!

Beoordeling: 10
Bianca van Housselt

Waar kleine bedrijven groot in kunnen zijn: snelle reactie, fijne communicatie, scherp tarief, zeer presentabele (bijna) nieuwe auto’s, meedenkend en vooral ook zeer service verlenend! Dat maakt dat ik naar Bas ga voor een nieuwe leaseauto. En eigenlijk zou iedereen dat moeten doen. Shortlease Nederland is een echte aanrader!

Beoordeling: 8
M.M.

Ik was met spoed opzoek naar een auto voor een shortlease en kwam toevallig shortlease Nederland tegen op google. Alles is snel en vlekkeloos verlopen van contract tekenen tot de auto inleveren. De heren communiceerde snel en duidelijk. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Beoordeling: 10
Cor Blom

Onlangs vader geworden van een tweede. Mijn huidige auto was onpraktisch klein. Short Lease boodt mij een tijdelijke een station om mijn zoektocht naar een permanenten auto te overbruggen. Wat een verademing! Bovendien uitstekende service en superfijn dat er met mijn situatie werd meegedacht. Zeker de moeite waard!

Beoordeling: 9
Klanten geven een beoordeling van 8.6/10

Stel ons gerust een vraag. Wij helpen graag!