Skip to content

0,0

Gebasseerd op:

0 ervaringen
 1. Home
 2. Shortlease ZZP

Shortlease ZZP

Shortlease ZZP bij Shortlease Nederland

Als ZZP'er is er altijd een stukje onzekerheid en dan wil u niet vastzitten aan langdurige en dure contracten met betrekking tot een autolease. Ons wagenpark bestaat uit prachtige verschillende auto's die variëren van een Fiat 500 en Kia Picanto tot een mooie bedrijfsbus, zoals de Fiat Doblo of Volkswagen Transporter. Voor elke ZZP'er heeft Shortlease Nederland prachtige oplossingen op maat. Of u nu een bedrijfsbus wilt leasen of op zoek bent naar een representatieve auto. Voor auto leasen ZZP is Shortlease Nederland uw partner! Wij hanteert gunstige leastarieve, zodat u altijd profiteerd van goedkope shortlease. Naast dat de shortlease contracten aantrekkelijk zijn geprijsd, zijn de contracten na 1 maand ook dagelijks opzegbaar. 

Bekijk ons aanbod

Zakelijk leasen ZZP

Shortlease Nederland heeft een flink aantal zeer tevreden ZZP'ers rondrijden die al gebruik maken van het aantrekkelijke shortlease contract dat wij bieden. Shortleasen is de ideale oplossing voor als u niet teveel geld kwijt wilt zijn, niet teveel risico wilt lopen en nergens aan vast wilt zitten.

Wat kost een leaseauto? Een veelgehoorde vraag bij Shortlease Nederland en wij kunnen die naargelang uw budget zo goed mogelijk beantwoorden. Als ZZP'er wil u in een mooie auto rijden en hierbij niet teveel kosten maken. Dan is een auto leasen ZZP bij Shortlease Nederland de beste oplossing. Het shortleasen van een auto levert u als zzp's de volgende voordelen op:

 • Geen grote investering nodig
 • Geen financiële risico’s (per dag opzegbaar)
 • Full operational lease (onderhoud, pechhulp en verzekering erbij)
 • Keuze uit de nieuwste auto’s
 • Breng en haal service (direct leverbaar) 

Shortlease ZZP starter

Shortlease is geschikt voor startende zelfstandig ondernemers. Een mooie comfortabele auto leasen zonder al te veel en te hoge kosten. We hebben een ruim aanbod aan kleine stadsauto's tot grote bedrijfsbussen. Bent u een startende ondernemer en wilt u een gedegen advies naar welke oplossing voor u geschikt is? Neem dan gelijk contact met ons op. 

Kom in Contact

Shortlease ZZP occasion

Een shortlease occasions levert u veel voordeel op. Shortlease Nederland werkt enkel met jonggebruikte auto's die een hoge kwaliteit bieden, waardoor u tegen aantrekkelijke voorwaarden en een gunstig tarief een goedkope auto kan leasen. Shortlease Nederland werkt met diverse dealerbedrijven waar wij onze auto's inkopen en waarmee wij u de garantie bieden in kwaliteit.

Een gebruikte auto leasen bij Shortlease Nederland is in feite een tweedehands auto leasen, maar hier zult u niets van merken. U bent met een shortlease occasion representatief en u zit na een maand nergens meer aan vast, omdat na 1 maand de contracten dagelijks opzegbaar zijn. Dat is ideaal voor kleine bedrijven die veel werken met mensen op korte contractbasis evenals ZZP'ers die geen financiële risico's willen lopen.

Zo is shortlease geschikt in de volgende situaties:

 • Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
 • Beginnende werknemers met een proefperiode
 • Startende ZZP’ers en ondernemers die geen risico’s kunnen of willen lopen
 • Evenementen en tijdelijke projecten
 • Seizoenswerk

Zakelijk shortleasen, hoe werkt dat eigenlijk?

Maar hoe gaat shortlease zakelijk nu eigenlijk in zijn werk? Bij zakelijke shortlease zijn er een paar facetten waar u rekening mee moet houden.

Om te beginnen moet u een duidelijk doel hebben voor de leaseperiode. Rijdt u vaak met veel en grote spullen, zoals gereedschap? Dan is een bestelbus een ideale uitkomst. Gaat u de auto inzetten voor eigen vervoer naar bijv. klanten, dan is een personenauto een goede keuze.

Klik hier voor een complete uitleg

Bekijk ons aanbod Kom in Contact

Nieuws van Shortlease

Uw voordelen met Shortlease Nederland

Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
24/7 bereikbaar
Binnen 2 uur rijden
Onderhoud bij lokale dealer

De leukste, meest flexibele leasemaatschappij van Nederland

Vertrouwd, Snel, Vindbaar, Service, Duidelijk, Tevredenheid
Bij ons staat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen. 

Bekijk aanbod
Bekijk alle reviews

0,0

Gebasseerd op:

0 ervaringen