De nieuwe manier van leasen!

  • Full Operational Lease
  • Flexibiliteit in het retourneren van auto's
  • Direct inzetbaar & leverbaar
  • Breng en haal service
  • Variabele opzegging zonder boetes en afkoopsommen
Bekijk al onze reviews op klanten vertellen Klanten beoordelen
Shortlease Nederland
8,7/10. Gebasseerd op 92 ervaringen.

Goedkope auto leasen

Een nieuwe auto kopen. Een tweedehands auto kopen. Of toch nog maar even een jaartje doorrijden in uw huidige bedrijfsauto? Er is een beter alternatief dat voor uw zakelijke mobiliteit de perfecte oplossing is! Een goedkope auto shortleasen bij Shortlease Nederland met full operational lease.

Shortlease Nederland is het adres voor een 2e hands auto leasen en daarmee kan u dus een goedkope auto leasen. Levert u hier op kwaliteit in? Absoluut niet. Shortlease Nederland richt zich op tweede hands auto leasen door het aanbieden van jonggebruikte auto's die moeten voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen, maar wel in het kader van de goedkoopste lease auto moeten passen. Ook kan u bij ons terecht voor voordelige nieuwe auto's leasen.

De kosten leaseauto zullen hierdoor voor u altijd meevallen en u geniet daarbij van een fijne auto tegen heldere lease voorwaarden. Een misschien aanvankelijk dure (nieuwe) auto kan u op deze manier alsnog rijden dankzij de goedkope auto lease opties die Shortlease Nederland u biedt.

Gebruikte auto leasen

Een goedkope auto leasen is direct mogelijk met de gunstige leasetarieven van Shortlease Nederland. Hiermee kunt u een gebruikte auto leasen die wij zeer snel voor u rijklaar hebben gemaakt en indien gewenst bij u op adres afleveren. Bij een goedkope auto leasen heeft u veel keuze in merken en modellen. Gaat u voor een Fiat 500 leasen? Of een Kia Picanto leasen? Liever een bedrijfsbus leasen? Het kan allemaal bij Shortlease Nederland.

Een goedkope auto leasen staat bij Shortlease Nederland gelijk aan kwaliteit en flexibiliteit. Geen gedoe met ingewikkelde contracten, geen lange wachttijd en geen hoge kosten. Vandaag nog een goedkope auto leasen? Neem contact met Shortlease Nederland op en wij helpen u snel aan een prachtige leaseauto tegen de meest gunstige leasetarieven.

Voor meer informatie over een goedkope auto leasen, de kosten autolease of de beste opties voor u binnen de goedkoopste lease auto, kan u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ik wilde u bij deze bedanken voor de samenwerking en de goede service en mochten we in de nabije toekomst opnieuw de inzet van een shortlease auto nodig hebben dan hopen wij graag opnieuw met u zaken te kunnen doen

Galephar Netherlands B.V

Wijzigingen Bijtellingsregels 2016

    Het duurde wat langer dan verwacht, maar de autobelastingregelingen voor 2016 zijn bekend. Waar in 2015 de veranderingen nog beperkt waren, gaat zoals voorspeld in 2016 de bezem door nagenoeg alle voordeelregelingen.  Autobelasting 2016 In de tweede kamer werd halverwege...

Lees meer over dit nieuwsbericht