Wij helpen u graag

Shortlease, hoe werkt dat?

Je wilt graag een auto leasen voor korte periode en kiest daarom voor shortlease. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk?

Shortlease is een leaseovereenkomst voor een korte periode. Een shortlease contract worden twee zaken gecombineerd. De vrijblijvendheid van een huurcontract en het gunstige tarief van een leasecontract. Alle aanbiedingen zijn op basis van full operational lease. Alle prijzen die genoemd worden op de site zijn excl. BTW en brandstof. Daarnaast zijn alle contracten na 1 maand dagelijks opzegbaar.

Stap 1

Bekijk ons aanbod

In het ruime aanbod van Shortlease Nederland vindt u altijd de perfecte mobiliteitsoplossing. Bent u op zoek naar een kleine stadsauto of een grote bedrijfswagen? Wij bieden alle soorten en maten auto’s. Jonge en nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens. Klik op onderstaande button voor ons complete aanbod.

Stap 2

Vraag een offerte aan

Hebt u een interessante auto gevonden, vraag dan een offerte aan. U kijgt tijdens openingstijden binnen 2 uur reactie. Aanvragen in het weekend worden maandag voor 12:00 uur behandeld. U wordt na het aanvragen van de offerte gebeld door onze collega Bas. Hij kan op basis van uw aanvraag en wensen een gerichte aanbieding doen.

Stap 3

U ontvang de offerte/aanbieding

Op basis van uw gesprek met Bas krijgt u een aanbieding voor de gewenste auto via de mail toegestuurd. Indien u akkoord gaat zetten wij alles in werking om u z.s.m. van uw auto te voorzien.

Wanneer is shortlease geschikt?

 • ZZP’ers, MKB-zelfstandigen en overige bedrijven die (tijdelijk) over extra auto’s willen beschikken
 • Startende ondernemers die geen risico’s kunnen of willen lopen
 • Detacheringmedewerkers
 • Tijdelijke arbeidsovereenkomsten en proefperiode buitendienstmedewerkers
 • Flexibele arbeidscontracten
 • Als aanvulling op het vaste wagenpark
 • Evenementen en tijdelijke projecten

Wat zijn de voordelen van shortlease?

 • Geen financiele risico’s
 • Flexibele contracten die na 1 maand per dag opzegbaar zijn
 • Ruim assortiment dat per direct inzetbaar is
 • Inclusief onderhoud & reparatiekosten
 • Inclusief All Risk verzekering en 24 alarmservice

De meest persoonlijk shortlease maatschappij van Nederland

Waarom kiezen voor Shortlease Nederland?

Bas helpt je graag! Bel 071-5896450
Geen financiële risico’s als ondernemer
Profiteer altijd van de laagste tarieven
Flexibele contracten
Uw contract is na 1 maand dagelijks opzegbaar
Altijd snel & persoonlijk contact
24/7 bereikbaar & altijd een vast contactpersoon

Onze Reviews

Wat vinden onze klanten

Klanten geven een beoordeling van 8.6/10
Leon Letje

Super (snel) geregeld door Otto en Bas. Persoonlijke aandacht en contact. Denken met je mee. 1000 x beter dan de hele grote shortlease maatschappijen die vaak opdringerig zijn en graag een auto willen uitlenen. Dag van aflevering ging iets minder vlekkeloos door een miscommunicatie maar ook dat is keurig opgelost. Kan gebeuren. Kortom ben je op zoek naar een leaseauto dan ben je hier aan het goede adres

Beoordeling: 8
Rudi Maas

Een ieder weet voor zichzelf wat belangrijk is bij de keuze voor een bepaalde lease maatschappij. Zelf ervaring met de grotere maatschappijen, waar ik zeker niet altijd tevreden was. Vanaf het eerste contact een goed gevoel in wat voor mij belangrijk was, daarom de keuze gemaakt voor SLN. Flexibiliteit, het nakomen van afspraken, een nette en jonge wagen, bereikbaarheid, persoonlijke contact en de prijs. Het heeft mij positief verrast.

Beoordeling: 10
Hass vd Pass

Snelle, transparante en vooral vriendelijke communicatie! De mannen van Shortlease Nederland hebben ervoor gezorgd, dat ik snel weer mobiel ben. Ik raad dit bedrijf iedereen aan als je op zoek bent naar een lease auto!

Beoordeling: 10
Bianca van Housselt

Waar kleine bedrijven groot in kunnen zijn: snelle reactie, fijne communicatie, scherp tarief, zeer presentabele (bijna) nieuwe auto’s, meedenkend en vooral ook zeer service verlenend! Dat maakt dat ik naar Bas ga voor een nieuwe leaseauto. En eigenlijk zou iedereen dat moeten doen. Shortlease Nederland is een echte aanrader!

Beoordeling: 8
M.M.

Ik was met spoed opzoek naar een auto voor een shortlease en kwam toevallig shortlease Nederland tegen op google. Alles is snel en vlekkeloos verlopen van contract tekenen tot de auto inleveren. De heren communiceerde snel en duidelijk. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Beoordeling: 10
Cor Blom

Onlangs vader geworden van een tweede. Mijn huidige auto was onpraktisch klein. Short Lease boodt mij een tijdelijke een station om mijn zoektocht naar een permanenten auto te overbruggen. Wat een verademing! Bovendien uitstekende service en superfijn dat er met mijn situatie werd meegedacht. Zeker de moeite waard!

Beoordeling: 9
Klanten geven een beoordeling van 8.6/10

Stel ons gerust een vraag. Wij helpen graag!