Skip to content

0,0

Gebasseerd op:

0 ervaringen

Door van Shortlease Nederland op

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Bijtelling shortlease auto's

Bijtelling shortlease auto's

Wanneer u via Shortlease Nederland uw zakelijke auto voor privé doeleinden gebruikt, wordt er door de fiscus een extra bedrag bij uw inkomen opgeteld. Dit bedrag wordt bijtelling genoemd. Naast de zakelijke kilometers die u maakt voor uw bedrijf, mag er 500 kilometer per jaar besteed worden aan privé kilometers. Wanneer u boven deze grens van 500 kilometer komt, betaalt u bijtelling voor uw leaseauto.

CO2 Uitstoot

De CO2 uitstoot van de auto bepaalt de hoogte van de bijtelling. Een zuinige leaseauto gebruikt minder brandstof en de CO2-uitstoot is hierdoor een stuk lager. Een lease auto met een lage CO2 uitstoot is dan ook voordeliger dan de niet zuinige auto’s. Doordat de Nederlandse overheid het energiezuinig en schoon rijden stimuleert, wordt de bijtelling wordt per 1 juli 2012 tot en met 2015 ieder jaar verhoogd. Het doel van de overheid is dat veel autoleasers hierdoor de overstap maken naar de zuinige auto’s met een lage CO2 uitstoot waardoor het milieu wordt gespaard.

Lease auto’s met 14% bijtelling

Shortlease Nederland houdt het bijtellingspercentage zo laag mogelijk en biedt verschillende leaseauto’s aan met slechts 14 procent bijtelling. Een overzicht van al onze lease-wagens vindt u op onze assortiment pagina. U kunt bij de omschrijving per auto het bijtellingspercentage vinden.

Gerelateerde artikelen

Meer nieuws van Shortlease

Uw voordelen met Shortlease Nederland

Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
24/7 bereikbaar
Binnen 2 uur rijden
Onderhoud bij lokale dealer

De leukste, meest flexibele leasemaatschappij van Nederland

Vertrouwd, Snel, Vindbaar, Service, Duidelijk, Tevredenheid
Bij ons staat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen. 

Bekijk aanbod
Bekijk alle reviews

0,0

Gebasseerd op:

0 ervaringen