Skip to content

8,5

Gebasseerd op:

122 ervaringen

Door van Shortlease Nederland op

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Zakelijk leasen in een eenmanszaak

Zakelijk leasen in een eenmanszaak

auto-leasen-eenmanszaak

Stel u bent ondernemer in uw eigen eenmanszaak en u hebt de behoefte (of noodzaak) om te beschikken over een representatieve auto. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer u veel onderweg bent naar klanten of wanneer u als ondernemer een bus nodig hebt voor uw gereedschappen. In welke situatie u ook zit; Shortlease Nederland helpt in iedere zakelijke lease-vraag, ook voor ondernemers in een eenmanszaak. Het maakt immers geen verschil of u een eenmanszaak hebt / bent of dat u een onderneming hebt met vier of vijf (of meer) werknemers. U zoekt een auto en Shortlease Nederland voorziet u in die vraag.

Bekijk ons aanbod

Moeilijk? Spannend..?

Shortlease Nederland begrijpt dat het leasen van een eerste auto spannend kan zijn en misschien gaan hier een aantal moeilijke keuzes aan vooraf. Kan ik het wel betalen? Wat betekent bijtelling? Zijn er voor- of nadelen aan het leasen in een eenmanszaak? Op de eerste vraag, of je de kosten kunt dragen, kunnen wij natuurlijk moeilijk een antwoordt geven, maar op alle andere vragen helpen we u graag met een antwoord en passend advies.

Voordelen voor zakelijk leasen

Aan het leasen van een shortlease auto zitten verschillende voordelen. Bij Shortlease Nederland leaset u altijd op basis van full operational lease. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken over verzekeringen, onderhoud, reparaties en vervangend vervoer. We hebben een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet.

  • Geen financiële risico’s
  • Flexibel contract per maand opzegbaar
  • Ruim assortiment per direct inzetbaar
  • Inclusief onderhoud en reparatiekosten
  • Inclusief All Risk verzekering en 24 uur alarmservice

Daarnaast biedt Shortlease Nederland een ruim assortiment auto’s en bedrijfswagens aan. Bent u dus een ondernemer en wilt u leasen vanuit uw eenmanszaak? Twijfel dan niet en laat ons u informeren. Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel 071-58 96 450. We helpen u graag.

Kom in Contact

Meer nieuws van Shortlease

Uw voordelen met Shortlease Nederland

Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
24/7 bereikbaar
Binnen 2 uur rijden
Onderhoud bij lokale dealer

De leukste, meest flexibele leasemaatschappij van Nederland

Vertrouwd, Snel, Vindbaar, Service, Duidelijk, Tevredenheid
Bij ons staat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen. 

Bekijk aanbod
Bekijk alle reviews

8,5

Gebasseerd op:

122 ervaringen