Skip to content

8,5

Gebasseerd op:

122 ervaringen
  1. Home
  2. Shortlease occasion

Shortlease occasion

Shortlease Occasion bij Shortlease Nederland

Een mooie comfortabele auto leasen zonder al te veel en hoge kosten? Kies dan voor een shortlease occasion bij Shortlease Nederland. Shortlease Nederland heeft enkel shortlease occasions in haar wagenpark, welke allen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Deze occasions voor shortlease worden collectief ingekocht bij diverse dealerbedrijven, waardoor wij een variatie van merken en modellen hebben voor een optimale keuze.

Bekijk ons aanbod

Zakelijk occasion lease

U profiteert bij Shortlease Nederland van een shortlease occasion, omdat wij over de middelen beschikken om de beste auto's tegen de laagste prijzen aan te schaffen, zodat ook voor u de prijs laag blijft. Onze leasetarieven zijn altijd zo scherp mogelijk en daarom is shortlease zakelijk meer dan interessant voor u als ondernemer.

Shortlease een gebruikte auto

Shortlease Nederland richt zich met haar service op bedrijven die snel een shortlease occasion nodig hebben en die niet vast willen zitten aan ingewikkelde contracten. Flexibele mobiliteit is waar wij in uitblinken en als klant kan u genieten van een goed, betrouwbare auto en goedkope shortlease

U betaalt iedere maand het afgesproken bedrag, inclusief de vrije kilometers en dat tegen een aantrekkelijk leastarief. Hierdoor creëert u voor uzelf de flexibiliteit van een huurauto, maar dan wel met alle faciliteiten van een leaseauto. Wij zitten tussen het termijn van een leasecontract en een huurovereenkomst in en dat biedt ons de mogelijkheid om u een gunstig prijsniveau te garanderen. 

Full operation lease occasion

Er wordt gesproken van full operational lease wanneer alle kosten van het gebruik van de auto zijn opgenomen in het shortlease contract. Alle shortleasetarieven van Shortlease Nederland zijn op basis van full operational lease.

De volgende componenten zijn inbegrepen in onze shortlease contracten:

  • Vooraf afgesproken jaarkilometrage
  • Onderhoud, reparatie en banden -
  • Compleet verzekeringspakket inclusief WA casco en ongevallen inzittendenverzekering
  • 24-uurs alarmservice
  • Vervangend vervoer bij reparatie en/of onderhoud na 24 uur
  • Groene kaart

Shortlease auto's bekijken

Tweedehands shortlease

Dat kan! Shortlease Nederland heeft altijd diverse shortlease occasions klaarstaan en als u snel een tweedehands auto wilt leasen. dan volstaat even contact met ons opnemen. Wij kunnen de shortlease occasion dezelfde dag of een dag later op een adres naar keuze afleveren en daarmee gaat het leasecontract van start. Deze is geldig voor minimaal 1 maand. Al onze contracten zijn na 1 maand dagelijks opzegbaar.

Een tweedehands shortlease auto is daarbij altijd van de beste kwaliteit, zodat u als klant geniet van de beste opties tot een tweedehands shortlease auto. Shortlease Nederland is uw goedkoopste leasemaatschappij en wij helpen u vandaag nog aan een shortlease occasion. Wacht niet langer en neem contact op.

Kom in Contact

Nieuws van Shortlease

Uw voordelen met Shortlease Nederland

Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
24/7 bereikbaar
Binnen 2 uur rijden
Onderhoud bij lokale dealer

De leukste, meest flexibele leasemaatschappij van Nederland

Vertrouwd, Snel, Vindbaar, Service, Duidelijk, Tevredenheid
Bij ons staat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen. 

Bekijk aanbod
Bekijk alle reviews

8,5

Gebasseerd op:

122 ervaringen