Skip to content

8,5

Gebasseerd op:

122 ervaringen
 1. Home
 2. Shortlease zakelijk

Shortlease zakelijk

Zakelijke shortlease bij Shortlease Nederland

Shortlease zakelijk en profiteer als ondernemer bij Shortlease Nederland altijd van scherpe maandtarieven, contracten die na 1 maand dagelijks opzegbaar zijn en een ruim aanbod van de nieuwste modellen auto’s. Daarnaast wordt uw auto voor de deur afgeleverd.

Bekijk ons aanbod

Goedkoopste shortlease zakelijk

Uit onderzoek is gebleken dat acht op de tien zelfstandige ondernemers niet graag voor een langere tijd aan een leasecontract vastzitten. U wilt graag een mooie auto die aan uw wensen voldoet, voor een laag tarief. Als u geen kapitaal uit wil geven aan een auto, dan is de goedkope shortlease van Shortlease Nederland een uitstekende optie voor u.

U least voor een korte periode een auto, zonder dat u vastzit aan landlopende contracten. De minimale lease periode bedraagt 1 maand tot een maximum van 2 jaar. Daarnaast profiteert u van de bijkomende voordelen van full operational lease. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over verzekeringen, onderhoud en reparaties en vervangend vervoer. En na het opzeggen zit nu niet met hoge afkoopsommen en boetes.

De belangrijkste voordelen van shortlease zakelijk

 • Geen financiële risico’s
 • Flexibel contract na 1 maand per dag opzegbaar
 • Ruim assortiment per direct inzetbaar
 • Inclusief onderhoud en reparatiekosten
 • Inclusief All Risk verzekering en 24 uur alarmservice

shortlease zakelijk

Shortlease auto zakelijk, wanneer is dat interessant voor mij?

Zakelijk shortleasen voor een korte periode biedt uitkomst in verschillende situaties. Zo kan het zijn dat u nog geen vast contract heeft ontvangen van uw huidige werkgever. Shortlease is tevens geschikt voor startende zelfstandig ondernemers (shortlease ZZP). Maar, ook als u slechts tijdelijk werkzaam bent in een bepaalde functie waarbij passend vervoer noodzakelijk is. Leasen over een lange periode is dan in veel gevallen niet haalbaar of neemt onnodige risico’s met zich mee.

Zo is shortlease geschikt in de volgende situaties:

 • - Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
 • - Beginnende werknemers met een proefperiode
 • - Startende ZZP’ers en ondernemers die geen risico’s kunnen of willen lopen
 • - Evenementen en tijdelijke projecten
 • - Seizoenswerk

Shortlease occasion zakelijk

U kunt bij ons ook voor een shortlease occasions kiezen. Shortlease Nederland heeft shortlease occasions in haar wagenpark, welke allen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Deze occasions voor shortlease worden collectief ingekocht bij diverse dealerbedrijven, waardoor wij een variatie van merken en modellen hebben voor een optimale keuze. Wij beschikken over de middelen om de beste auto's tegen de laagste prijzen aan te schaffen, zodat ook voor u de prijs laag blijft.

Zakelijke shortlease, hoe werkt dat eigenlijk?

U wilt graag een zakelijke auto op basis van een shortlease overeenkomst, maar hoe gaat dat in zijn werk? Bij zakelijke shortlease zijn er een paar facetten waar u rekening mee moet houden. Onderstaand hebben we enkele punten voor u beschreven. U begint met het beantwoorden van de volgende vragen:

 • - Waar heeft u de auto (of bus) voor nodig?
 • - Hoe lang verwacht u de auto te leasen?
 • - Wat is het budget per maand?
 • - Hoe zit het met - en wat betekent - bijtelling?
 • - Voordelen van zakelijk shortleasen

zakelijk shortlease

Uw doel met shortlease

Om te beginnen moet u een duidelijk doel hebben voor de leaseperiode. Rijdt u vaak met veel en grote spullen, zoals gereedschap? Dan is een bestelbus een ideale uitkomst. Gaat u de auto inzetten voor eigen vervoer naar bijv. klanten, dan is een personenauto een goede keuze.

Hoe lang wilt u shortleasen

Naast dat het doel van de leaseperiode belangrijk is, is het ook belangrijk hoelang u de auto in gaat zetten. Een shortlease periode is mogelijk vanaf 1 maand tot maximaal 2 jaar. Al onze contracten zijn na 1 maand dagelijks opzegbaar. U moet er goed over nadenken hoelang u denkt gebruikt te maken van een shortlease auto, want het kan voor u goedkoper zijn om het voor een langere periode af te sluiten, bijv een longlease contract.

Wat is uw budget

Een Nissan, Fiat of toch maar een Mercedes? Zowel het budget als bijtelling zijn van van groot belang bij de vraag hoe zakelijk leasen werkt. Afhankelijk van uw budget heeft u een aantal keuzes in merken en modellen en deze hebben allen weer hun individuele bijtelling. Heeft u een auto nodig voor uw dagelijkse werkzaamheden, maar is uw budget niet eindeloos? Filter dan de beschikbare leaseauto's op het budget dat u per maand beschikbaar hebt. Houd er bij het berekenen van de maandprijs wel rekening mee dat over de cataloguswaarde van de auto nog bijtelling wordt berekend, waarover u aan het einde van het jaar belasting betaalt. 

Bijtelling

Zojuist al even genoemd. Het budget is niet alleen van toepassing bij de maandelijkse afname (en betaling) van een zakelijke leaseauto, maar ook de bijtelling is hierop van toepassing. Bent u niet helemaal zeker hoe bijtelling werkt? Lees dan onze onlangs geplaatste blog specifiek over bijtelling.

Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kom in Contact

Benieuwd naar ons shortlease aanbod? Bekijk direct al onze modellen.

Bekijk ons shortlease aanbod

Nieuws van Shortlease

Uw voordelen met Shortlease Nederland

Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
24/7 bereikbaar
Binnen 2 uur rijden
Onderhoud bij lokale dealer

De leukste, meest flexibele leasemaatschappij van Nederland

Vertrouwd, Snel, Vindbaar, Service, Duidelijk, Tevredenheid
Bij ons staat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen. 

Bekijk aanbod
Bekijk alle reviews

8,5

Gebasseerd op:

122 ervaringen