Skip to content

0,0

Gebasseerd op:

0 ervaringen

Door van Shortlease Nederland op

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Shortlease voor Ondernemers

Shortlease voor Ondernemers

Wat houdt Shortlease in?

Als ondernemer loopt u liever geen onnodig financieel risico. Zeker niet als dit gaat om het wagenpark. Met shortlease kunt u profiteren van een Full Operational leaseovereenkomst met aantrekkelijke voorwaarden. Daarbij blijft de liquiditeit van uw onderneming behouden waardoor u de mogelijkheid blijft behouden om investeringen te maken die de groei van uw bedrijf ten goede komen.

Met shortlease kunt u voor een korte periode leasen op flexibele basis waarbij het contract op een willekeurig tijdstip stopgezet kan worden. Dit geeft u als ondernemer veel voordelen. De financiële risico’s en investeringen blijven beperkt terwijl uw werknemers wél over een representatieve bedrijfswagen kunnen beschikken.

Wat houdt een shortlease overeenkomst in?

Zakelijke shortlease betekent leasen binnen een korte termijn. Het contract is daarbij full-operational. Dat betekent dat het maandbedrag is opgebouwd uit alle kosten die het bezit van een auto met zich meebrengt. Hierbij kunt u denken aan de verzekering, het onderhoud de wegenbelasting of de periodieke autokeuring. U hoeft dus alleen zorgt te dragen voor het brandstofverbruik van de leaseauto.

De voordelen van een shortlease contract

Shortlease neemt bij steeds meer ondernemers in populariteit toe. Dit is mede te danken aan de vele voordelen van deze flexibele vorm van leasen. Enkele voorbeelden daarvan zijn:

  • geen jaarcijfers nodig voor het afsluiten van een leasecontract
  • de mogelijkheid tot het proberen van diverse auto’s
  • flexibel opzeggen zonder langlopend contract

Daarnaast biedt shortlease ook voordelen als u binnen uw onderneming veelal werkt met tijdelijke krachten welke slechts in een korte periode gebruik hoeven maken van een auto. Na afloop van het arbeidscontract hoeft u met shortlease geen boetes te betalen. Shortlease zakelijk is tevens geschikt als u uw werknemers van het juiste vervoer wilt kunnen voorzien zonder dat u daarbij als werkgever financieel risico wilt lopen.

Heb je naar aanleiding van deze blog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kom in Contact

Benieuwd naar ons shortlease aanbod? Bekijk direct al onze modellen.

Bekijk ons shortlease aanbod

Meer nieuws van Shortlease

Uw voordelen met Shortlease Nederland

Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
24/7 bereikbaar
Binnen 2 uur rijden
Onderhoud bij lokale dealer

De leukste, meest flexibele leasemaatschappij van Nederland

Vertrouwd, Snel, Vindbaar, Service, Duidelijk, Tevredenheid
Bij ons staat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen. 

Bekijk aanbod
Bekijk alle reviews

0,0

Gebasseerd op:

0 ervaringen